sâmbătă, mai 4, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneReţeaua Regina Maria a inaugurat o nouă policlinică în Cluj, investiție de...

Reţeaua Regina Maria a inaugurat o nouă policlinică în Cluj, investiție de 4,5 mil. euro 

Regina Maria anunţă luni inaugurarea Policlinicii Eremia Grigorescu, "cea mai mare şi mai modernă policlinică din Cluj", în urma unei investiții de aproximativ 4,5 milioane de euro.

Cu 2.000 de mp, Policlinica E. Grigorescu cuprinde 45 de cabinete care acoperă 40 de specialităţi medicale diferite și peste 150 de medici, reunind totodată Centrul de Expertiză în Nutriţie şi Obezitate (C.E.N.O.), inaugurat în primăvara lui 2023, Centrul pentru Sănătatea Cuplului şi Centrul de Hematologie Oncologică, Centrul de Endometrioză, dar şi Centrul de Menopauză şi Anti-aging. De asemenea, în noua policlinică din reţeaua Regina Maria au fost mutate policlinicile Pasteur și Muzeului.

Policlinica Eremia Grigorescu este o investiţie strategică ce vizează consolidarea și dezvoltarea echipei medicale multidisciplinare din Cluj, simplificând totodată şi circuitului interdisciplinar pentru pacienţii cu patologii complexe. Mai mult de 1.000 de angajaţi şi colaboratori deservesc anual peste 100.000 de pacienţi unici şi peste 70.000 de abonaţi”, a declarat Fady Chreih, CEO Reţeaua de sănătate Regina Maria.

Investiţiile din ultimii ani realizate de Reţeaua de sănătate Regina Maria în infrastructura medicală din Cluj se ridică la peste 30 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă. În plus, în ultimii 10 ani, compania a investit mai mult de 200 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România. Acum, compania reuneşte peste 9.600 de angajaţi şi colaboratori şi are aproximativ 6,5 milioane de pacienţi.

Georgiana Costea
Georgiana Costea
Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în același domeniu, Georgiana Costea a debutat în presă abordând politica internă și externă. Între timp, s-a concentrat pe zona economică, cu accent pe energie și IT, în cadrul revistei de business Forbes România.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare