joi, mai 2, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneCompania de curierat Sameday contractează un împrumut de 25,3 mil. euro de...

Compania de curierat Sameday contractează un împrumut de 25,3 mil. euro de la Banca Transilvania

Împrumutul este destinat susținerii planurilor de investiții pe termen mediu ale companiei și extinderii infrastructurii de livrare prin Sameday easybox.

Sameday, controlată de eMag, contractează un împrumut de 25,3 milioane de euro de la Banca Transilvania, pentru pentru susținerea planului de investiții pe termen mediu. În cadrul acordului, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) acoperă 65% din riscul de credit al Băncii Transilvania în tranzacţie.

Împrumutul este destinat susținerii planurilor de investiții pe termen mediu ale companiei și extinderii infrastructurii de livrare prin Sameday easybox. Potrivit unui comunicat de presă, cererea de livrare fără contact către automatele easybox a crescut recent, serviciul de livrare și returnare easybox fiind utilizat de 86% dintre cumpărătorii online din zonele urbane. Studiile recente realizate de Sameday în România arată că, în ceea ce privește preferințele pentru metodele de livrare, 48% dintre respondenți indică easybox, în comparație cu 28% livrare la domiciliu.

Sameday operează în prezent 4960 de lockere easybox în România, Ungaria și Bulgaria, și face parte din Dante International S.A., care operează platforma de comerț electronic eMAG, cu filiale în Ungaria și Bulgaria.

Georgiana Costea
Georgiana Costea
Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în același domeniu, Georgiana Costea a debutat în presă abordând politica internă și externă. Între timp, s-a concentrat pe zona economică, cu accent pe energie și IT, în cadrul revistei de business Forbes România.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare