vineri, mai 3, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneVrancart Adjud contractează o finanţare de 16 mil. euro de la BRD...

Vrancart Adjud contractează o finanţare de 16 mil. euro de la BRD pentru construcţia unui parc fotovoltaic lângă Adjud

Proiectul presupune instalarea a 31.680 panouri solare şi va fi amplasat în zona adiacentă municipiului Adjud, pe un teren de 29 hectare.

BRD anunță luni acordarea unui credit, în valoare de 16 milioane de euro, producătorului de hârtie igienică şi carton ondulat Vrancart Adjud pentru construcția și instalarea unui unui parc fotovoltaic cu o putere instalată de 20,5 MW.

Proiectul presupune instalarea a 31.680 panouri solare şi va fi amplasat în zona adiacentă municipiului Adjud, pe un teren de 29 hectare, energia produsă urmând să fie consumată de companie în procesul de producţie, iar surplusul să fie livrat în reţeaua naţională de transport şi distribuţie a energiei electrice, potrivit BRD.

”Suntem alături de companiile româneşti în demersurile lor de dezvoltare şi tranziţie sustenabilă, iar proiectul realizat de Vrancart SA este un exemplu de adaptare la contextul economic actual, unul care face necesară o flexibilitate deosebită şi viziune pe termen lung”, a declarat Felix Daniliuc, directorul executiv al Departamentului IMM, BRD Groupe Société Générale.

Vrancart, unul din principalii jucători pe piaţa produselor de carton ondulat şi a hârtiilor igienico-sanitare din România, este listată din 2005 la Bursa de Valori Bucureşti, acţionarii majoritari fiind Lion Capital S.A. şi Pavăl Holding.

Georgiana Costea
Georgiana Costea
Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în același domeniu, Georgiana Costea a debutat în presă abordând politica internă și externă. Între timp, s-a concentrat pe zona economică, cu accent pe energie și IT, în cadrul revistei de business Forbes România.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare