sâmbătă, aprilie 27, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneCEC Bank acordă o finanțare de 8 mil. euro dezvoltatorului Fashion House...

CEC Bank acordă o finanțare de 8 mil. euro dezvoltatorului Fashion House Outlet Pallady

Fondurile vor fi alocate celei de-a doua fază a proiectului Fashion House Outlet Pallady.

CEC Bank anunţă marți că a acordat o nouă finanţare, în valoare de 8 milioane de euro, companiei Cerinvest Imobiliare SRL, parte a grupului Liebrecht & Wood și dezvoltatorul Fashion House Outlet Pallady, în vederea extinderii.

Prima fază a proiectului Fashion House Outlet Pallady a fost finalizată în anul 2021, suprafața închiriabilă fiind de circa 7.600 mp. Printre chiriași se regăsesc branduri precum: Numero Uno, Sizeer, Cavaliere, KVL, Lee Cooper, US Polo, Sport Vision, Otter, Puma, Nike, Levi’s, BSB, Tom Tailor, English Home, Ted’s, Triumph, Ecco etc.

Faza a doua a proiectului Fashion House Outlet Pallady presupune construcția unei suprafețe închiriabile de circa 5.700 mp.

PCF Investment Banking a acționat în calitate de consultant financiar exclusiv al fondului Liebrecht & Wood în structurarea, negocierea și implementarea tranzacției. “Extinderea Fashion House 2 Pallady demonstrează viabilitatea conceptului dezvoltat și operat de Liebrecht & Wood în România și în regiune. Finanțarea obținută din partea CEC Bank marchează încă o etapă de succes a unui parteneriat mai amplu și de lungă durată cu investitorul belgian”, a declarat Mihai Iordan, Managing Partner al PCF Investment Banking.

Cerinvest Imobiliare SRL este parte a grupului Liebrecht & Wood, unul jucător important în segmentul de parcuri de retail și centre outlet din Europa Centrală și de Est. Liebrecht & WooD a intrat pe piața locală în anul 2001 și a finalizat 4 proiecte: Militari Shopping Center; Victoria Office Park; West Park Retail (“WPR”) și Fashion House Outlet Pallady. 

Georgiana Costea
Georgiana Costea
Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în același domeniu, Georgiana Costea a debutat în presă abordând politica internă și externă. Între timp, s-a concentrat pe zona economică, cu accent pe energie și IT, în cadrul revistei de business Forbes România.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare