sâmbătă, aprilie 27, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneProprietarii Cramei Jelna cumpără hotelul Coroana de Aur din Bistriţa cu aproape...

Proprietarii Cramei Jelna cumpără hotelul Coroana de Aur din Bistriţa cu aproape 3,5 mil. euro 

Hotelul Coroana de Aur a fost inaugurat la 30 aprilie 1974 și a finalizat un proces de renovare în 2013, devenind un hotel de patru stele.

CITR, în calitate de lichidator judiciar, a vândut hotelul Coroana de Aur, o clădire reprezentativă pentru Bistrița cu o istorie de aproape 50 de ani, cu 3,48 milioane de euro, plus TVA. Cumpărătorul, Drosera Building Bistrița, plănuiește să investească în modernizare și dezvoltare.

Drosera Building Bistrița este deținută de frații Moldovan, proprietarii cramei Jelna, și de Florin Font.

„Deși încă activăm într-un un context plin de incertitudini, iată că turismul joacă un rol important în economia românească și atrage investitori. În cazul de față, o societate cu capital românesc, Drosera Building Bistrița, deținută de antreprenori locali, respectiv frații Moldovan, proprietarii cramei Jelna, împreună cu Florin Font, au cumpărat, în cadrul unei licitații publice, hotelul Coroana de Aur. Antreprenorii plănuiesc să investească în modernizarea hotelului și să îi continue istoria. Suntem bucuroși, și de această dată, că am putut ghida cu succes acest proces și că am reușit salvarea unui nou obiectiv românesc cu tradiție”, a declarat Andrei Besoiu, Sales Manager, CITR Cluj, potrivit unui comunicat de presă.

Proprietatea imobiliară hotelieră, situată în centrul Bistriței, este compusă din teren de 2.958 mp și construcție în regim de înălțime S+P+3E, cu o suprafață construită de 1.900 mp, desfășurată de 8.492,36 mp și utilă de 6.978 mp.

Georgiana Costea
Georgiana Costea
Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în același domeniu, Georgiana Costea a debutat în presă abordând politica internă și externă. Între timp, s-a concentrat pe zona economică, cu accent pe energie și IT, în cadrul revistei de business Forbes România.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare