sâmbătă, aprilie 27, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneDendrio, parte din Bittnet, semnează un contract de 11 mil. lei pentru...

Dendrio, parte din Bittnet, semnează un contract de 11 mil. lei pentru furnizarea de echipamente de infrastructură de reţele

Acordul a fost semnat cu un client din sectorul public – domeniul apărării naționale.

Grupul de companii de IT Bittnet Systems a anunţat marţi la Bursa de Valori București semnarea de către Dendrio Solutions, parte a pilonului de cloud şi infrastructură, a unui acord în valoare de 11 milioane de lei.

Acordul, semnat cu un client din sectorul public – domeniul apărării naționale, presupune furnizarea de echipamente de infrastructură de rețele (terminale de videoconferință), pe o perioadă de 48 luni de la semnare, până în februarie 2028.

Contractul este „de tipul acord cadru, fără obligativitatea clientului de a atinge sumele maxime prevăzute, iar valoarea totală este dată de cantitatea maximă de echipamente ce urmează a fi comandate de beneficiar în baza unor contracte subsecvente ulterioare”, scriu reprezentanţii Bittnet.

Dendrio Solutions face parte din pilonul de Cloud & Infrastructure al Grupului Bittnet, alături de Dataware Consulting, TopTech, Optimizor (fost ITPrepared) și 2Net Computer. La începutul lunii, compania a semnat un contract de 66,9 milioane lei, fără TVA, pentru furnizarea de soluţii integrate monitorizate pentru un client autoritate publică locală.

Georgiana Costea
Georgiana Costea
Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în același domeniu, Georgiana Costea a debutat în presă abordând politica internă și externă. Între timp, s-a concentrat pe zona economică, cu accent pe energie și IT, în cadrul revistei de business Forbes România.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare