vineri, aprilie 26, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticUSR acuză abuzuri la Oradea: nu se pot distribui pliante, dacă nu...

USR acuză abuzuri la Oradea: nu se pot distribui pliante, dacă nu sunt aprobate de primarul PNL

Deputații USR Cristina Prună și Silviu Dehelean, precum și voluntari ai USR susțin că au fost legitimați de agenții Poliției locale Oradea și li s-a transmis că săvârșesc o „contravenție” distribuind pliante ale alianței Dreapta Unită de pe care lipsește ștampila primăriei și aprobarea primarului din localitate.

Cristina Prună a transmis cu această ocazie și un mesaj pentru PNL:

„PNL încearcă să ne intimideze. Au trimis Poliția locală după noi la Oradea! Domnule Ilie Bolojan, ce părere aveți de lucrul acesta? Am ieșit să stăm de vorbă cu oamenii și să le vorbim despre alegerile europarlamentare și locale, dar ce să vedeți? Pentru prima dată în viața mea politică de până acum, Poliția locală a venit să ne legitimeze și să ne spună că săvârșim o “contravenție”. Am un mesaj pentru cei din PNL. Știm că faceți asta din frică față de votul oamenilor! Dar oricât de mult încercați să ne intimidați, nu ne lăsăm bătuți. Va veni momentul decontului – votul din 9 iunie!”.

Silviu Dehelean spune că așa ceva nu s-a mai întâmplat de pe vremea lui Dragnea și că transformarea PNL în PSD s-a desăvârșit.

„PSD dăunează grav PNL și la Oradea. După ce ne-au interzis corturile pentru semnături, astăzi Poliția locală a primit sarcina să ne interzică să distribuim pliante electorale în centru. Am aflat că pliantul Dreapta Unită trebuie să fie aprobat de primarul PNL Florin Birta și să aibă ștampila Primăriei. Așa ceva nu am mai pățit de pe vremea lui Liviu Dragnea, când strângeam semnături pentru Fără Penali. În concluzie, PSD=PNL”.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare