sâmbătă, mai 25, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticCezar Drăgoescu este candidatul USR pentru președinția Consiliului Judetean Dolj

Cezar Drăgoescu este candidatul USR pentru președinția Consiliului Judetean Dolj

În urma Conferinței Județene a Filialei USR Dolj, care a avut loc duminică, 17 martie, reprezentanții partidului anunță că Cezar Drăgoescu a fost ales drept candidat pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Dolj din partea USR.

Cezar Drăgoescu este președintele filialei județene USR Dolj și a demonstrat pe parcursul celor 8 ani petrecuți în partid angajamentul ferm față de valorile și principiile USR. Cezar Drăgoescu este licențiat în finanțe-bănci și are o carieră de peste 18 ani în domeniul bancar și comerț exterior si, ulterior, s-a îndreptat către zona de antreprenoriat.

Prin prisma acestei experiențe acumulate în mediul privat, viziunea sa asupra dezvoltării județului nostru este una modernă în conformitate cu necesitățile oamenilor, cu unicul scop de a îmbunătăți calitatea vieții acestora pe termen lung.

USR anunță că va prezenta lista completă a consilierilor județeni și programul politic județean al USR în cadrul unei conferințe de presă, care va avea loc în viitorul apropiat.

N.R. Acesta este un comunicat de presă și reprezintă în mod unilateral poziția USR Dolj.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img
spot_img

Articole Populare