vineri, mai 3, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneSameday anunţă intenţia de preluare a companiei de curierat Sprinter din Ungaria....

Sameday anunţă intenţia de preluare a companiei de curierat Sprinter din Ungaria. Tranzacția așteaptă aprobarea Consiliului Concurenței

Achiziția companiei maghiare ar extinde rețeaua Sameday din Ungaria, până la finalul anului 2024, la aproape 2.200 de lockere easybox și puncte de livrare.

Grupul de curierat Sameday anunţă intenţia de preluare a Sprinter, companie maghiară care deține peste 450 de puncte de livrare în Ungaria. 

Sprinter este prezentă pe piața de curierat de 17 ani, iar achiziția business-ului ar extinde rețeaua Sameday din Ungaria, până la finalul anului 2024, la aproape 2.200 de lockere easybox și puncte de livrare.“Construim o zonă de livrare unitară și fără granițe care va îmbunătăți experiența clienților și va reduce costurile de livrare pentru magazinele online din România, Ungaria și Bulgaria. Avem un plan ambițios de a ajunge la 8.500 de puncte de livrare în regiune în acest an, iar eventuala preluare a infrastructurii Sprinter reprezintă un pas important. Vom continua extinderea accelerată prin creșterea numărului de easybox-uri și introducerea unor noi puncte de livrare și a sistemelor shop-in-shop, care vor sprijini la dezvoltarea și mai accelerată a comerțului online în regiune,” a declarat Lucian Baltaru, CEO Sameday Group, într-un comunicat de presă.

Sameday a bugetat investiții de 60 de milioane de euro pentru anul acesta, dintre care aproximativ 30 de milioane de euro în creșterea capacității de livrare prin extinderea rețelei out-of-home în regiune. Restul este direcționat spre dezvoltări tehnologice și optimizarea capacității și vitezei de procesare și livrare.

În prezent, compania este prezentă în România, Ungaria și Bulgaria, oferind atât servicii de livrare la ușă, cât și livrare în peste 5.000 de lockere easybox. 

Georgiana Costea
Georgiana Costea
Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în același domeniu, Georgiana Costea a debutat în presă abordând politica internă și externă. Între timp, s-a concentrat pe zona economică, cu accent pe energie și IT, în cadrul revistei de business Forbes România.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare