miercuri, iulie 24, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticBREAKING NEWS: Nicușor Dan își recâștigă mandatul la Primăria Capitalei cu un...

BREAKING NEWS: Nicușor Dan își recâștigă mandatul la Primăria Capitalei cu un scor uriaș: 45%

După o campanie electorală foarte agitată, presărată cu plastrografii și momente care au pus alegătorii în situația de a se mobiliza în ziua alegerilor, Nicușor Dan reușește să recâștige mandatul de primar al Capitalei. Deși mobilizarea populației Bucureștiului a fost mai mică decât s-a anticipat, cei care au ieșit la urne au rezonat cu discursul lui Nicușor Dan, care a și declarat în ziua votului că și-a exercitat votul în sensul onestității și împotriva mafiei imobiliare.

De altfel, și ultimele exit-poll-uri au arătat o distanță destul de mare între Nicușor Dan și următorul contracandidat, Gabriela Firea. Locul al treilea în clasamentul alegerilor la capitală e ocupat de Cristian Popescu-Piedone, urmat de Sebastian Burduja.

Rezultatele parțiale la finalul numărătorii paralele arată că Nicușor Dan a bifat un scor de 45%, urmat de Gabriela Firea cu 24%. Cristian Popescu Piedone, discutat ca un candidat redutabil la Primăria Generală n-a reușit să obțină decât un scor de aproximativ 13 procente, iar Sebastian Burduja n-a reușit să obțină decât 10 procente.

La nivel național, se pare că alianța PNL-PSD a obținut un procent de 54% la alegerile locale, iar Alianța Dreapta Unită a bifat 30 de procente.

CARMEN DUMITRESCU
CARMEN DUMITRESCU
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare