Codrin Ștefănescu: „Ciolacu, Dâncu și Stănescu sunt slugile penibile ale sistemului”

Codrin Ștefănescu: „Ciolacu, Dâncu și Stănescu sunt slugile penibile ale sistemului”

Erodarea PSD începe să fie tot mai accentuată, iar vocile critice la adresa conducerii partidului vin atât din exteriorul formațiunii politice, cât și din interior.

Marcel Ciolacu încearcă de o vreme să demonstreze că metehnele pesediste s-au schimbat și că partidul nu mai are aceleași vulnerabilități ca pe vremea când partidul era condus de Liviu Dragnea. Oameni care s-au simțit, însă, confortabil pe vremea lui Dragnea se declară acum decepționați de atitudinea lui Marcel Ciolacu și a oamenilor pe care acesta îi consultă în luarea pozițiilor publice.

Protestele din ultimele zile împotriva restricțiilor impuse de Guvern ar fi reprezentat un moment bun pentru poziționarea PSD. Cel puțin asta crede fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, care a găsit o bună oportunitate în a profita de nemulțumirea unei părți a populației pentru a-și menține notorietatea publică.

Lipsa unei reacții din partea PSD a trezit în Ștefănescu imboldul de a-i numi pe cei din conducerea actuală a partidului „slugi penibile ale sistemului”.

De altfel, acesta a postat pe Facebook un panseu personal, legat de profunda lui dezamăgire cu privire la felul în care PSD se manifestă în spațiul public și se declară stupefiat de faptul că spiritul partidului pare să fi murit.

„De zile întregi oamenii protestează în stradă! În 40 de județe, în 78 de orașe, în capitală! De zile întregi aștept o reacție din PSD! Chiar dacă Ciolacu, Dâncu și Stănescu sunt slugile penibile ale sistemului, am sperat că spiritul vechi al partidului nu a dispărut cu totul! Unde sunteți, dragi membri ai PSD? Unde ne sunt primarii, viceprimarii, consilierii județeni și locali? Unde sunt parlamentarii? Chiar nici o voce, nimeni curajos? Nu-mi vine să cred că v-am condus și coordonat atâția ani! Nu erați așa, nu așa v-am cunoscut!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.