marți, aprilie 16, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneEsteticiana Adina Alberts cere donații "pentru adevăr"

Esteticiana Adina Alberts cere donații „pentru adevăr”

E o perioadă destul de lungă de când medicul estetician Adina Alberts se prezintă în fața publicului larg cu idei proprii despre vaccinurile anti-Covid, despre pandemie și despre eficiența măsurilor de protecție. Ideile ei fac, totuși, destule valuri, așa că personajul a devenit destul de interesant pentru televiziuni. Profitând de situație, esteticiana a început să ceară donații.

Deși nu este medic infecționist și nici specialist epidemiolog, Adina Alberts se recomandă public drept specialist în problema pandemiei de Covid-19. Culmea, ideile ei sunt urmărite cu atenție și chiar cu pasiune de un număr mare de oameni, care au ajuns astfel să creadă că ARN-ul mesager din vaccinul împotriva SARS-Cov-2 va contribui la modificarea ADN-ului indivizilor. Alberts nu și-a retractat niciodată opiniile de acest gen, ba chiar a insistat că specialiștii îi dau dreptate, fără a nominaliza niciodată „specialiștii” sau „studiile” la care se referă.

Acum, esteticiana a început să scrie pe Facebook despre faptul că are nevoie de sprijin financiar pentru a-și putea continua lupta. Nu este foarte clar ce fel de luptă duce, dar cert rămâne faptul că cere bani pentru ea. Mai mult, Alberts se declară epuizată, dar e foarte determinată să obțină bani în schimbul „adevărului” pe care ea îl promovează public, destul de iresponsabil, după cum cred mulți.

„Nu trece zi fără să nu fiu atacată, să nu mi se spună impostoare, mincinoasă și alte lucruri. Eu nu vreau decât să ajut! Am fost și sunt mereu sinceră. Zi de zi primesc sute de mesaje de la dvs. Foarte mulți mă susțineți și mă încurajați. Suntem tot mai mulți cu fiecare ceas. Împreună devenim o forță. Nu voi da înapoi, nu mă voi opri din această luptă.

Vreau să merg mai departe dar acum am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Fluxul de informații este prea mare. Munca este asiduă și permanentă. Tot ceea ce am făcut până acum am făcut singură. Mai departe am nevoie de colaboratori. Lupta este inegală. Mă lupt cu niște forțe inepuizabile, care folosesc banii publici, adică ai noștri, ai tuturor! Eu, de una singură, sunt epuizată! Orice donație mă va ajuta pe mine ca să vă ajut pe voi. Pentru adevăr!”, a anunțat public esteticiană în această seară.
Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare