luni, aprilie 15, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăEditorialTrei pacienți ai Spitalului "Victor Babeș" au decedat după o pană de...

Trei pacienți ai Spitalului „Victor Babeș” au decedat după o pană de oxigen

Tragediile din sistemul sanitar românesc se țin lanț. După ce mai multe spitale au luat foc, după imaginile șocante ale evacuării pacienților de la Spitalul Foișor din București, acum trei pacienți ai spitalului „Victor Babeș” au decedat, după o presupusă pană de oxigen.

În acest moment, cauzele decesului celor trei pacienți sunt neclare, însă presupunerea generală este că aceștia ar fi rămas fără oxigen timp de 15 minute într-o unitate de terapie intensivă a spitalului.

Primarul capitalei, Nicușor Dan, susține că a sesizat deja Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 în legătură cu situația.

În această seară, din nefericire, au decedat în condiții neclare trei pacienți de la Spitalul Victor Babeș din Capitală. E o tragedie, un moment dramatic în care vieți omenești au fost pierdute. Prezint condoleanțe familiilor care i-au pierdut pe cei dragi astăzi. Am sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 în legătură cu această situație, fiindcă vinovații trebuie identificați și pedepsiți. Am solicitat colaborarea deplină a personalului acestui spital în cadrul cercetărilor care vor avea loc.”, a declarat public primarul capitalei.
Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare