Trei pacienți ai Spitalului „Victor Babeș” au decedat după o pană de oxigen

Trei pacienți ai Spitalului „Victor Babeș” au decedat după o pană de oxigen

Tragediile din sistemul sanitar românesc se țin lanț. După ce mai multe spitale au luat foc, după imaginile șocante ale evacuării pacienților de la Spitalul Foișor din București, acum trei pacienți ai spitalului „Victor Babeș” au decedat, după o presupusă pană de oxigen.

În acest moment, cauzele decesului celor trei pacienți sunt neclare, însă presupunerea generală este că aceștia ar fi rămas fără oxigen timp de 15 minute într-o unitate de terapie intensivă a spitalului.

Primarul capitalei, Nicușor Dan, susține că a sesizat deja Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 în legătură cu situația.

În această seară, din nefericire, au decedat în condiții neclare trei pacienți de la Spitalul Victor Babeș din Capitală. E o tragedie, un moment dramatic în care vieți omenești au fost pierdute. Prezint condoleanțe familiilor care i-au pierdut pe cei dragi astăzi. Am sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 în legătură cu această situație, fiindcă vinovații trebuie identificați și pedepsiți. Am solicitat colaborarea deplină a personalului acestui spital în cadrul cercetărilor care vor avea loc.”, a declarat public primarul capitalei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.