vineri, martie 29, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneINEDIT| Maraton de vaccinare... la teatru

INEDIT| Maraton de vaccinare… la teatru

La Brașov se fac eforturi inedite pentru ieșirea din criza sanitară. Ca atare, s-a dat startul unui maraton de vaccinare în locuri inedite, iar prima zi s-a desfășurat la Teatrul „Sică Alexandrescu”, oamenii fiind invitați atât la vaccinare, cât și la vizionarea unor spectacole de teatru sau la vizitarea unei expoziții de artă. Totul fără rezervări sau programări prealabile.

Evenimentul a fost anunțat de viceprimarul orașului Brașov, Flavia Boghiu, care a specificat că oamenii care își doresc revenirea la normalitate au acum un cadrul inedit și plăcut pentru a se vaccina. Așa că luni, pe parcursul întregii zile, de la 8 dimineața la 20 seara, oamenii au primit vaccinul Pfizer la teatru, unde au putut vedea transmisiuni ale spectacolelor, iar la ieșire au trecut prin Galeria de Artă, special deschisă pentru maraton.

Vaccinare la Brașov

,,Noi suntem parteneri în acest proiect din punct de vedere logistic, suntem cei care aducem atât vaccinurile cât și resursa umană. În acest moment suntem pregătiți pentru a livra cele 500 de doze necesare primei activități din proiectul de vaccinare început de Primăria Brașov, cel care se va desfășura la Teatrul Dramatic în data de 3 mai. Mă bucură foarte mult acest proiect și mă bucură foarte mult primul pas. Cred că Brașovul transmite mesaje coerente, mesaje adresate grupurilor reprezentative din comunitatea noastră, prin această campanie; atât oamenilor de cultură, de artă, cât și tinerilor, sportivilor, oamenilor activi din acest municipiu. Ceea ce ne este nouă drag vrem să se întoarcă la normalitate și de aceea pot să spun că în calitate de reprezentant al Ministerului Sănătății în teritoriu voi face absolut tot ce îmi stă în putință ca să fac posibile aceste evenimente din punctul de vedere logistic, al aprovizionării cu vaccinuri, și al promovării, desigur!”, a declarat Andrea Neculau, directorul DSP Brașov.

În această perioadă, Brașovul va organiza un maraton de evenimente de vaccinare, tocmai pentru că ne dorim libertatea de a ne întoarce la viețile noastre de dinainte și pentru că ne dorim, în această comunitate mare care este municipiul Brașov, să interacționăm cu lucrurile de care ne este dor: cultura, ne e dor să participăm la competițiile sportive, ne e dor de concerte, ne e dor de restaurante. Tocmai de aceea, campania «Liber la vaccinare, liber la viață!» își propune să ne aducă aproape de aceste activități de care ne este dor și să ne aducă aminte că ne putem întoarce la ele doar vaccinându-ne într-un ritm susținut și făcând asta cât mai mulți dintre noi “, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

Flavia Boghiu este coordonatorul nucleului local de vaccinare. La eveniment a fost prezent și primarul municipiului Brașov, Allen Coliban.

Campania „Liber la vaccinare, liber la viață” va continua și în zilele următoare în alte locații inedite din municipiul Brașov.

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare