Deputații români preconizează că vor mânca de 23.586.400,71 lei în următoarele 36 de luni

Deputații români preconizează că vor mânca de 23.586.400,71 lei în următoarele 36 de luni

Camera Deputaților a lansat anunțul de concesionare a serviciilor de alimentație pentru parlamentari în următoarele 36 de luni. Estimarea contractului de servicii s-a făcut la valoarea de 23.586.400,71 lei.

Potrivit Sistemului Electronic de Achiziții Publice, consultat de INVESTIGATORIA, Camera Deputaților caută furnizor de servicii tip restaurant, bufet, cafenea-bufet în spațiile puse la dispoziție de Camera Deputaților prin Centrul Internațional de Conferințe, respectiv în Restaurantul ”Salon Brâncovenesc” și terasa de la nivelul S1 și în bufetele situate la nivelurile 1M, 2 și 3 (lotul I), precum și în bufetul situat la nivelul P1 (lotul II).

Anunț de concesionare a Serviciilor de Alimentație pentru Camera Deputaților, sursă: SEAP

Contractul este împărțit în două. O parte a lui, în valoare de 20.342.579,25  RON se referă la Servicii de alimentație publică tip restaurant și bufet, iar cealaltă parte la Servicii de tip cafenea-bufet pentru bufetul situat la nivelul P1, cu o valoare estimată de 3.243.821,46.

Operatorii economici care vor participa la această depunere de oferte trebuie să poată demonstra experiența similară în domeniul prestării serviciilor de alimentație și să fi avut contracte în valoare de 500.000 lei și, respectiv, 125.000 lei în ultimii trei ani. Ofertele se pot depune până la jumătatea lunii septembrie.

Citește și: În România, un mandat de parlamentar ne costă un milion de euro

Parlamentul României este cunoscut ca fiind un loc ce oferă servicii de alimentație la prețuri foarte bune. Nu o dată s-a discutat în spațiul public despre prețurile derizorii ale restaurantelor din incinta Casei Poporului, unde o ciorbă poate fi încă achiziționată cu aproximativ 3 lei, în timp ce un fel principal poate fi cumpărat și cu 5 lei.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.