sâmbătă, aprilie 20, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneFestivalul ABIFF ajunge în Teleorman: două proiecții de film, găzduite de Librăria...

Festivalul ABIFF ajunge în Teleorman: două proiecții de film, găzduite de Librăria din Alexandria

Festivalul Internațional de Film de Animație ajunge și în județul Teleorman. Astfel, două proiecții de film din cadrul proiectului cultural ABIFF se vor desfășura la Librăria din Alexandria în cursul primelor două weekend-uri din luna septembrie.

Proiectul cultural ABIFF este complex, îmbinând pe parcursul a 12 luni mai multe activităţi care se împletesc în cununa proiectului – Festivalul Internaţional de Film de Animaţie. În cadrul proiectului se vor desfăşura activități diverse, menite să stimuleze implicarea și creativitatea publicului, precum ateliere pentru liceeni, master-class-uri pentru studenții facultăților de profil, concursuri adresate tinerilor.

Citește și: Festivalul Internațional de Film de Animație, instrument de exprimare a diversității culturale europene

Festivalul, care a început la București este acum multiplicat în mai multe județe din România. 400 de scurt-metraje de animație, majoritatea europene, vor fi oferite publicului, astfel încât acesta să aibă contact cu lumea inedită a filmului de animație și cu diversitatea culturală a Europei, în genere.

Librăria din Alexandria, un loc foarte popular la nivel național, fiind prima librărie deschisă în reședința județului Teleorman care se subscrie criteriilor de calitate ale unei librării, a devenit un loc aparte care găzduiește numeroase evenimente culturale, dar și sociale, prin prisma obiectivelor declarate de Asociația „Mihai Murar”.

Tocmai de aceea, Librăria din Alexandria a fost selectată de organizatorii festivalului pentru a găzdui cele două proiecții de film de animație care vor fi oferite publicului din Alexandria. Liceeni, tineri și adulți, care doresc să aibă parte de o experiență culturală inedită într-un județ în care cultura este încă pusă la colț sunt așteptați în primele două zile de sâmbătă ale lunii septembrie la festival.

Pe data de 4 septembrie și 11 septembrie, la Librăria din Alexandria se va putea participa liber la proiecții de film de animație, în cadrul Festivalului Internațional de Film de Animație, sub tutela ABIFF.

Evenimentul se va desfășura pe terasa librăriei, în aer liber, cu respectarea normelor de precauție impuse de pandemie.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare