joi, iulie 25, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticPNL se pregătește de o fuziune cu ALDE

PNL se pregătește de o fuziune cu ALDE

Scena politică devine tot mai interesantă, pe fondul acaparării puterii politice de către PSD și a mutărilor pe care le fac, mai nou, liberalii, PNL pregătind o fuziune cu ALDE.

Anunțul a fost făcut chiar de purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuț Stroe, care susține că PNL va deveni un partid integrator al forțelor de dreapta. Mai mult, s-ar fi constituit deja o comisie de negociere a acestei fuziuni ce va fi condusă de Dan Vâlceanu, secretarul general al partidului.

S-a stabilit în ședința BPN componența comisiei de negociere cu ALDE în vederea fuziunii. Noi, PNL, am asumat de la bun început rolul de partid integrator al dreptei. Ăsta e și motivul pentru care începem demersuri de dialog, dialog politic, cu ALDE”, a declarat liberalul Ionuț Stroe.

Comisia de negociere este formată din Rareș Bogdan, Iulian Dumitrescu, Toma Petcu, Hubert Thuima și Gheorghe Falcă. Noi decizii pe această temă vor fi anunțate de liberali zilele următoare.

Fuziunea PNL cu ALDE nemulțumește pe o parte a electoratului de Dreapta, care consideră că alăturarea PNL unui partid ce a stat mereu alături de PSD nu va fi utilă partidului. Pe de altă parte, s-ar pregăti în culise și o alianță politică cu PMP, Ionuț Stroe susținând că există un „progres evident” al discuțiilor pe această temă.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare