Ștefănescu răbufnește: „Lașitatea în PSD a atins cote alarmante!”

Ștefănescu răbufnește: „Lașitatea în PSD a atins cote alarmante!”

Codrin Ștefănescu reacționează la declarațiile actualului șef al PSD, Marcel Ciolacu, care susține că, după ieșirea din penitenciar, Dragnea nu va mai avea loc în partid. Cunoscut drept un apropiat al lui Liviu Dragnea, Ștefănescu susține că situația actuală din PSD este inacceptabilă și că baza partidului și-ar dori revenirea lui Dragnea în partid după terminarea anilor de închisoare.

Ștefănescu a lansat o adevărată diatribă în mediul virtual, actualii lideri ai PSD fiind catalogați a fi drept lași, securiști și fricoși. Nu doar Ciolacu este vizat de critica lui Codrin Ștefănescu, ci și Grindeanu, Dâncu sau Paul Stănescu, despre care Ștefănescu spune că nu mai sunt suportați nici măcar de membrii PSD.

Postarea a fost apreciată în mediul online, iar reacțiile cititorilor lui Ștefănescu (majoritatea cu simpatii social-democrate) susțin că Ciolacu este realmente una dintre pietrele de moară de la gâtul partidului. Îngrijorător, însă, rămâne numărul mare al votanților PSD care consideră că Dragnea stă nevinovat în penitenciar și că ar trebui să-și reia cariera politică după finalizarea condamnării.

Ciolacu, viclean copil de casă, zice că Năstase și Dragnea nu se pot întoarce în PSD niciodată! Că PSD-ul condus de el merge spre viitor, un viitor în care partidul stă sluj în fața Sistemului de la care își ia ordinele! Că Năstase și Dragnea sunt cam penali, iar noul PSD e un fel de usere și nu acceptă!

Am așteptat toată ziua o reacție din partea oricărui membru din conducerea partidului! Nu a venit, lașitatea a atins cote alarmante! Așa că îi răspund eu lui Ciolacu: te înșeli, nu tu decizi asta! Baza partidului gândește cu totul altceva, membrii simpli și fără funcții de conducere nu vă mai suportă! Tu, Grindeanu, Dâncu și Stănescu reprezentați tot ceea ce votanții noștri nu admit sau acceptă! Lașitate, securism, frică, trădare! Și promit să vă arăt în viitorul apropiat cât de mult contați pentru electorat! Personaje fără onoare și scrupule ce sunteți!„, a notat Ștefănescu în postarea menționată.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.