Ponta îl atacă pe Vlad Voiculescu „Asta e trădare, te-ar împușca în orice țară normală. Noi îl jeluim”

Ponta îl atacă pe Vlad Voiculescu „Asta e trădare, te-ar împușca în orice țară normală. Noi îl jeluim”

Atacurile la Vlad Voiculescu, demis pe fondul unei campanii de linșaj mediatic, continuă și astăzi, deși Ministerul Sănătății este preluat, iar atribuții delegate, în „buna tradiție” de până acum. Victor Ponta îl are și el în vizor pe fostul ministru de la Sănătate, susținând că numai numirea lui în funcție echivalează cu un „act de trădare”.

Prezent în studiul postului de televiziune Antena 3, Victor Ponta susține că în campania de promovare a lui Vlad Voiculescu au fost investiți mulți bani și că în spatele lui Voiculescu există interese care nu au nicio legătură cu interesul național.

Mai mult, acesta reiterează ideea că fostul ministru al Sănătății „nu are școală” și că numirea sa în funcție a fost o eroare, determinată de faptul că Orban și Cîțu sunt slabi.

Voiculescu e o sfidare pentru un sistem esențial în orice țară în cel mai greu moment. Eu nu cred că pentru sănătatea din România a fost un moment mai greu din timpul războiului încoace. Nu erau pregătiți, nimeni n-a fost pregătit, nici America, nici Marea Britanie, nici Franța pentru pandemia de COVID. Și tu-ți bați joc. Că mă întreba cineva dacă era normal să-l demită Cîțu. Nu! Normal era să nu-l pună. L-au pus pentru că cei de la PNL sunt foarte slabi și pentru că  bătălia dintre domnul Orban și domnul Cîțu de multe ori le consumă toată energia, evident au acceptat un Voiculescu despre care știau de unde vine și cu ce scop vine și până la urmă au ajuns tot unde au ajuns: l-au dat afară.

Uitați-vă câți bani s-au băgat în campania de promovare a lui VVV. Înțeleg că-l cheamă Vlad Vasile Voiculescu. Deci toți banii ăia care s-au investit, dumneavoastră știți pe cineva care dă bani la un politician să crească așa, pe degeaba, timp de cinci ani? Sunt bani care trebuie recuperați.„, a spus Ponta.

Mai mult, acesta încearcă să inducă în conștiința publică ideea că Vlad Voiculescu are un interes personal în a pune mâna pe banii spitalelor.

De altfel, el susține că numirea lui Voiculescu în funcție a fost un act de „trădare”, care ar fi fost pedepsit capital într-o țară normală.

Domnul Voiculescu trebuia să fie primar general al capitalei, nu l-am auzit niciodată vorbind despre o stradă sau despre autobuze, îl interesau spitalele din București. Știți, primăria Capitalei are 20 de spitale și buget aproape jumătate de miliard. N-a ajuns primar, a zis că se duce viceprimar, tot de spitale să se ocupe.

N-a mai fost nici viceprimar, că Nicușor Dan i-a dat peste mâini. L-au pus la Sănătate. Problema este  lipsa de pregătire și intenția clară de a face haos într-un sistem în momentul cel mai greu al unui sistem. E ca și cum noi am fi acum în război și la apărare îl iei pe unul școlit la Viena pe o vreo firmă privată, care e ocupat să vândă armament. Asta e trădare, te-ar împușca în orice țară normală. La noi îl luăm și-l jeluim, că l-a dat Cîțu afară „, a mai spus Victor Ponta la Antena 3.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.