joi, martie 28, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăEditorialVlad Voiculescu: "Vom schimba ce ne-a slăbit în trecut"

Vlad Voiculescu: „Vom schimba ce ne-a slăbit în trecut”

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a câștigat alegerile pentru șefia filialei București a USR-Plus, cu peste 60% din voturi. Acesta spune că, de acum înainte, organizația se va concentra pe redefinirea rolurilor și pe schimbarea acelor elemente care au slăbit partidul în ultima vreme.

Noul Birou Municipal București al USR PLUS va fi alcătuit din: Vlad Voiculescu în funcția de președinte și din vicepreședinții Claudiu Năsui, Cristina Prună, Diana Buzoianu, Simona Spătaru, Ștefan Pălărie, Silvia Dinică și Radu Mihaiu.

Tot în urma acestor alegeri s-a stabilit că din Biroul Municipal București al USR PLUS fac, de acum, parte și președinții proaspăt aleși ai organizațiilor de sector ale partidului: Clotilde Armand – președinte USR PLUS Sector 1, Silviu Șerban – președinte USR PLUS Sector 2, Lucian Judele – președinte USR PLUS Sector 3, Paul Ene – președinte USR PLUS Sector 4, Iustin Roșca – președinte USR PLUS Sector 5 și Alin Stoica – președinte USR PLUS Sector 6.

După câștigarea alegerilor interne, Vlad Voiculescu insistă asupra faptului că partidul din care face parte este șansa unei noi generații și, tocmai de aceea, e necesară o reconstrucție la nivelul ierarhiilor și rolurilor în organizație, astfel încât vulnerabilitățile să fie înlăturate progresiv.

În mandatul de președinte al Biroului Municipal București voi construi o echipă unită care să ducă mai departe efortul de până acum al celor peste 5.000 de membri. Vom redefini împreună organizația și rolurile, vom continua ce am început bun și vom schimba ce ne-a slăbit în trecut. Suntem cea mai mare filială – deci cea mai mare comunitate – a singurei forțe politice românești care are ca scop asumat finalizarea modernizării țării, a încetării privilegiilor și hoției, a promovării transparenței și competenței în funcții publice și a inițiativei antreprenoriale la fiecare nivel.„, a scris Vlad Voiculescu după câștigarea alegerilor.
REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare