Jurnalist de investigație olandez, împușcat în centrul orașului Amsterdam

Jurnalist de investigație olandez, împușcat în centrul orașului Amsterdam

Un cunoscut jurnalist de investigație olandez, specializat în crimă organizată, Peter R. de Vries, a fost împușcat în centrul orașului Amsterdam. În acest moment, jurnalistul este grav rănit și necesită îngrijiri medicale.

Atacul armat din centrul orașului Amsterdam pare să-l fi vizat exclusiv pe jurnalist, după cum susține poliția locală, citată de presa olandeză. Suspectul purta, la momentul atacului, o jachetă de culoare verde-închis și nu a fost încă identificat de autorități, care-i roagă pe cei care au văzut momentul să ajute la finalizarea investigației. Au apărut, se pare, în social-media imagini cu jurnalistul întins la pământ cu fața plină de sânge.

În anul 2019, Peter R. de Vries a scris pe Twitter că a fost informat de poliție cu privire la faptul că s-ar afla pe lista neagră a unui infractor periculos.

Peter R. de Vries este un foarte cunoscut reporter pe subiectul crimei organizate, fiind deținătorul unui premiu Emmy. Până în anul 2012 a găzduit o foarte populară emisiune TV, care acoperea cazuri de înaltă criminalitate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.