vineri, aprilie 19, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneJurnalist de investigație olandez, împușcat în centrul orașului Amsterdam

Jurnalist de investigație olandez, împușcat în centrul orașului Amsterdam

Un cunoscut jurnalist de investigație olandez, specializat în crimă organizată, Peter R. de Vries, a fost împușcat în centrul orașului Amsterdam. În acest moment, jurnalistul este grav rănit și necesită îngrijiri medicale.

Atacul armat din centrul orașului Amsterdam pare să-l fi vizat exclusiv pe jurnalist, după cum susține poliția locală, citată de presa olandeză. Suspectul purta, la momentul atacului, o jachetă de culoare verde-închis și nu a fost încă identificat de autorități, care-i roagă pe cei care au văzut momentul să ajute la finalizarea investigației. Au apărut, se pare, în social-media imagini cu jurnalistul întins la pământ cu fața plină de sânge.

În anul 2019, Peter R. de Vries a scris pe Twitter că a fost informat de poliție cu privire la faptul că s-ar afla pe lista neagră a unui infractor periculos.

Peter R. de Vries este un foarte cunoscut reporter pe subiectul crimei organizate, fiind deținătorul unui premiu Emmy. Până în anul 2012 a găzduit o foarte populară emisiune TV, care acoperea cazuri de înaltă criminalitate.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare