sâmbătă, aprilie 20, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticPaul Stănescu spune că zilele guvernului Cîțu sunt numărate: "Vom vota cu...

Paul Stănescu spune că zilele guvernului Cîțu sunt numărate: „Vom vota cu sete la moțiunea de cenzură”

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, susține că partidul din care face parte așteaptă decizia CCR pentru a scoate Guvernul Cîțu de la guvernare. Stănescu crede că Florin Cîțu trăiește un fel de delir personal și că toate demersurile lui de până acum au constat în câștigarea de timp pentru sine.

Reproșul principal al secretarului general al PSD este acela a unei foarte proaste gestiuni a pandemiei și spune că Florin Cîțu a vândut românilor iluzia terminării pandemiei, anunțând revenirea la normalitate de la 1 iunie. Practic, social-democratul reproșează miza politică pusă de liberali pe pandemie și lipsa de preocupare pentru problemele reale ale oamenilor afectați de situația pandemică.

Într-un comunicat de presă transmis astăzi, Paul Stănescu spune că PSD așteaptă decizia CCR pentru a acționa în vederea schimbării actualei guvernări.

Își mai amintește cineva de comitetul interministerial pentru revenirea la normalitate? Nu degeaba i-am spus atunci comitetul de vândut iluzii, pentru că exact asta era. Disperat și iresponsabil, Cîțu a anunțat în aprilie sfârșitul pandemiei de la 1 iunie. A vândut această iluzie, dar degeaba. Când toți specialiștii o spuneau, fără dubii, că nu putem previziona un orizont de timp exact pentru revenirea la o viață socială normală, Cîțu scria pe o foaie la Guvern că de la 1 iunie se termină pandemia.”, arată Stănescu în comunicat.

Mai mult, el susține că zilele guvernării liberale sunt numărate și că PSD va acționa în acest sens, încercând să combată zvonurile unei colaborări între social-democrați și cei de la PNL.

A pus atâta miză politică în această pandemie, încât nu mai poate să vadă ce este bine și ce este rău. Delirul lui este din ce în ce mai mare. Aruncă vina în stânga și în dreapta, dar el nu se simte responsabil de situația dezastruoasă în care a ajuns România în valul patru. Îi învinovățește pe cei de la USR-PLUS pentru că a eşuat vaccinarea. Apoi îi amenință să revină în coaliţie. Zilele lui sunt numărate. Asta este vestea bună. Imediat după decizia CCR, PSD va scoate acest iresponsabil de la Guvern. Vom vota cu sete la moțiunea de cenzură.”, a mai anunțat Paul Stănescu.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare