joi, aprilie 25, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăEditorialConsilierul PMP de la Mogoșoaia își retrage demisia de onoare

Consilierul PMP de la Mogoșoaia își retrage demisia de onoare

Gheorghe Dinu, consilier local PMP și membru al filialei Ilfov a partidului, este unul dintre cei doi consilieri locali de la Mogoșoaia care au agresat-o Felicia Ienculescu-Popovici într-o ședință a Consiliului Local.

La scurt timp după publicarea imaginilor agresiunii, unul dintre cei doi consilieri, și anume consilierul PMP Gheorghe Dinu a decis să-și dea demisia de onoare din partid, acceptându-și astfel comportamentul agresiv care merita să fie sancționat.

N-a trecut prea mult și Gheorghe Dinu s-a răzgândit, motiv pentru care a transmis partidului din care face parte dorința lui de a-și retrage demisia de onoare. Totul este consemnat în scris de către consilierul agresor, care pare că s-a gândit mai bine și a ajuns la concluzia că, de fapt, n-a făcut nimic grav. Mai mult, se consideră acum victima episodului de agresiune.

Vă înaintez prin prezenta renunțarea la demisia de onoare din următoarele motive: din noile filmări apărute în media se observă clar faptul că nu am agresat verbal/fizic pe doamna consilier USR, ci eu am fost împins (agresat) de către aceasta. Vă rog să țineți cont de faptul că, conform GDPR, am dreptul de a-mi proteja imaginea, fapt pentru care am rugat-o pe doamna consilier USR să nu mă mai filmeze. Îmi asum și recunosc faptul că i-am luat telefonul din mână, pentru a o opri să mă mai filmeze.„, a scris consilierul PMP în scrisoarea de renunțare la demisie.

Valentin Ene, celălalt agresor, membru al PNL și consilier local al aceleiași formațiuni, a demisionat în cursul zilei de sâmbătă din partid și din funcție.

În cursul acestei zile, Partidul Național Liberal filiala Ilfov a luat act de demisia domnului Valentin Ene, ca urmare a evenimentului de la Mogoșoaia. Decizia a venit în urma asumării clare și ferme de către PNL Ilfov a unei atitudini de toleranță zero față de orice fel de acțiune care afectează principiile și valorile liberale. Respingem orice tip de violență, după cum respingem orice tentativă de exagerare și exploatare în sensul atragerii de capital politic din partea USR.”, a transmis președintele PNL Ilfov, Hubert Thuma.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

1 COMENTARIU

  1. […] Consilierul PMP de la Mogoșoaia își retrage demisia de onoare. Gheorghe Dinu, consilier local PMP și membru al filialei Ilfov a partidului, este unul dintre cei doi consilieri locali de la Mogoșoaia care au agresat-o Felicia Ienculescu-Popovici într-o ședință a Consiliului Local.La scurt timp după publicarea imaginilor agresiunii, unul dintre cei doi consilieri, și anume consilierul PMP Gheorghe Dinu a decis să-și dea demisia de onoare din partid, acceptându-și astfel comportamentul agresiv care merita să fie sancționat.N-a trecut prea mult și Gheorghe Dinu s-a răzgândit, motiv pentru care a transmis partidului din care face parte dorința lui de a-și retrage demisia de onoare. Totul este consemnat în scris de către consilierul agresor, care pare că s-a gândit mai bine și a ajuns la concluzia că, de fapt, n-a făcut nimic grav. Mai mult, se consideră acum victima episodului de agresiune, potrivit Investigatoria. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare