vineri, martie 29, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneALIANȚA EXTREMELOR: Șoșoacă, Funar și Berenghi anunță semnarea unui protocol de colaborare...

ALIANȚA EXTREMELOR: Șoșoacă, Funar și Berenghi anunță semnarea unui protocol de colaborare pentru alegerile din 2024

În timp ce atenția publică e concentrată asupra unor situații și fenomene realmente grave, rezultate din incompetența factorilor administrativi și politici de la putere, un aspect la fel de grav a trecut pe sub radar. De Ziua Unirii Principatelor Române, Partidul SOS România (condus de Diana Șoșoacă), Partidul România Noastră (condus de Gheorghe Funar) și Partidul Dac (condus de Cătălin Berenghi) au semnat un protocol de colaborare în vederea alegerilor din 2024.

Ascensiunea extremismului la nivel politic continuă în România, iată, cu evoluții dintre cele mai periculoase. Trei partide cu o doctrină inspirată de tendințe politice extremiste au decis să-și pună forțele laolaltă în vederea alegerilor de anul viitor. Asta în timp ce partidele democratice pierd în fiecare zi membri și credibilitate, permițând extremiștilor o ascensiune cât mai lină în vârful puterii politice.

Anunțul semnării protocolului de colaborare a fost anunțat public de Diana Șoșoacă, în cadrul unei reuniuni stradale cu prilejul Zilei Unirii Principatelor și a fost primit cu aplauze de către cei prezenți.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați venit astăzi aici din toată țara. Sunteți veniți din Moldova, din Dobrogea, din Ardeal, din Banat, din Oltenia, din Maramureș, toată țara din principatele unite! Sunt reprezentanți ai filialelor SOS România, al Partidului Dac și al Partidului România Noastră, pentru că aici, în fața lui Alexandru Ioan Cuza, vrem să vă aducem la cunoștință ceva foarte important. Este în premieră națională: de astăzi, Partidul SOS România, condus de mine, Partidul România Noastră, condus de domnul Gheorghe Funar și Partidul Dac, condus de Cătălin Berenghi au semnat un protocol de colaborare în vederea alegerilor din 2024„, a anunțat Diana Șoșoacă în aplauzele celor prezenți.

Subiectul a trecut pe sub radar, deși e important de știut cum se organizează aceste partide de extremă în vederea alegerilor, în condițiile în care reacția societății în fața lor este tot mai firavă, însă numărul oamenilor care se raliază, din neștiință și neputință, acestor partide extremiste crește de la o lună la alta, în mod îngrijorător.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare