duminică, aprilie 28, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneOne United Properties încheie un contract de 57 mil. euro pentru închirierea...

One United Properties încheie un contract de 57 mil. euro pentru închirierea unui spaţiu de 20.000 mp

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a anunţat miercuri semnarea unui contract de închiriere, în valoare de 57 milioane euro, pe 15 ani, începând cu 2026.

Obiectul contractului: închiriere spaţiu de birouri cu o Suprafaţă Închiriabilă Brută de 20.000 mp (inclusiv terase) şi locuri de parcare. Contractul de închiriere este încheiat pentru o dezvoltare viitoare a Companiei. Durata contractului: 15 ani, începând cu 2026”, se arată în raportul publicat la Bursa de Valori. 

Chiriaşul este confidenţial, însă nu este o entitate afiliată companiei.

În primul semestru al anului, One United Properties a raportat creștere de 25% a cifrei de afaceri consolidată, față de perioada similară din 2022, ajungând la 843,5 milioane de lei. Profitul brut a crescut cu 16% până la valoarea de 344,5 milioane de lei, în timp ce profitul net s-a ridicat la 286,9 milioane de lei.

Pentru anul 2023, compania își propune o cifră de afaceri de 1,43 miliarde de lei și un profit net de 530 de milioane de lei, în conformitate cu bugetul publicat la începutul anului.

Georgiana Costea
Georgiana Costea
Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în același domeniu, Georgiana Costea a debutat în presă abordând politica internă și externă. Între timp, s-a concentrat pe zona economică, cu accent pe energie și IT, în cadrul revistei de business Forbes România.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare