miercuri, iulie 24, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticUSR și-a anunțat candidații la europarlamentare: Lasconi, Barna, Voiculescu și Botoș deschid...

USR și-a anunțat candidații la europarlamentare: Lasconi, Barna, Voiculescu și Botoș deschid lista de reprezentanți ai partidului în competiția de anul viitor

Partidele încep să se pregătească de alegerile care urmează anul viitor, iar europarlamentarele sunt foarte importante, din acest punct de vedere. Tocmai de aceea, formațiunile politice încep să lanseze nume de candidați pentru competiția de anul viitor. USR a făcut acest lucru vineri, deciziile fiind luate în Biroul Național al partidului.

Lista candidaților pentru alegerile europarlamentare de anul viitor se deschide, în cazul USR, cu primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, considerată a fi una dintre vedetele partidului, pentru că, de când conduce administrația locală din Câmpulung, a bifat numeroase obiective importante pentru comunitate. Lasconi este apreciată pentru faptul că a știut să atragă fonduri europene la nivel local, aducând municipiului fonduri externe în valoare de peste 400 milioane lei, ceea ce echivalează cu bugetul orașului pentru 40 de ani.

Al doilea nume din lista de propuneri pentru europarlamentare este Dan Barna, urmat de Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, cunoscut public atât pentru implicarea în probleme comunitare, cât și prin activismul la nivel european pentru susținerea drepturilor pacienților.

https://www.potcoavadunarii.ro/

Al patrulea candidat din lista propusă vineri este Vlad Botoș, considerat de colegii săi de partid unul dintre cei mai influenți europarlamentari.

Lista completă a candidaților USR (43 în total) pentru alegerile europene va fi stabilită printr-un proces electoral intern de către membrii partidului. Biroul Național a stabilit și calendarul alegerilor interne, iar lista finală va fi lansată oficial la Consiliul Alianței Liberalilor și Democraților Europeni (ALDE Europe), care va avea loc în premieră la București, pe 20 octombrie.

USR continuă construirea polului de dreapta care va aduna forțele reformiste ca alternativă la corupția PSD-PNL și extremismul AUR. Lista comună pentru alegerile europarlamentare a polului de dreapta va fi finalizată după negocierile cu PMP și Forța Dreptei.

Procesul electoral decis vineri de Biroul Național se referă doar la candidații din partea USR.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare