sâmbătă, mai 18, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticSesizare la CCR împotriva creșterii taxelor. Drulă: "Acest act împinge la faliment...

Sesizare la CCR împotriva creșterii taxelor. Drulă: „Acest act împinge la faliment firmele românești și îi împinge pe antreprenori în subteran”

Legea prin care Guvernul Ciolacu îngreunează viața mai multor antreprenori și companii mici și mijlocii din România a generat destulă nemulțumire în mediul public. Pe acest fond general de tensiune, liderul USR, Cătălin Drulă anunță că partidul pe care îl conduce va face o sesizare la CCR împotriva acestei legi, pe care o consideră a fi "un atac asupra economiei românești".

Vin vremuri grele pentru antreprenorii români, în urma măsurilor gândite de Guvernul Ciolacu pentru reducerea deficitului bugetar. Mai mult, există realmente posibilitatea ca aplicarea acestei legi să ducă la faliment multe companii mici și mijlocii. Pentru a preîntâmpina acest lucru, Cătălin Drulă susține că partidul său va ataca această lege la Curtea Constituțională. Despre motive a discutat astăzi într-o conferință de presă care a avut loc la Târgu-Jiu.

„Proiectul de lege recent publicat, legea creșterii taxelor, nu este doar o lovitură pentru economia românească, ci un adevărat asasinat. Acest act împinge la faliment firmele românești și îi împinge pe antreprenori în subteran”, a spus Cătălin Drulă.

https://www.potcoavadunarii.ro/

PSD și PNL sunt astăzi două partide identice, care nu acționează în interesul românilor, ci în cel al clientelei de partid. „Din toamna lui 2021, Marcel Ciolacu este de facto la guvernare și, în acești doi ani, economia românească s-a deteriorat constant. Cu toate promisiunile de reducere a cheltuielilor, acestea cresc continuu”.

Cătălin Drulă a subliniat că „nu ar fi fost posibil acest atac asupra economiei românești fără trădarea președintelui Iohannis și a PNL. PSD, care a demonstrat în repetate rânduri că îi urăște pe antreprenori, nu ar fi putut face asta singuri, cu 30% în Parlament. A fost necesară o complicitate mai mare și aceasta a venit din partea președintelui și a PNL”.

Reacționând la declarațiile lui Marcel Ciolacu și la legea de creștere a taxelor, Cătălin Drulă a afirmat că „Ciolacu ne-a spus că predictibilitatea e un moft, reamintindu-ne de vremurile în care Iliescu, tătucul lui, spunea că proprietatea e un moft. Țara noastră merită mai mult decât asta”.

„Ne vom opune acestui atac. Vom sesiza CCR împotriva Legii Ciolacu. Vom construi în jurul USR o soluție pentru toate rundele de alegeri, oferind o alternativă liberală, de dreapta, responsabilă cu banul public și vom implementa PNRR – un plan conceput de USR pentru investiții și pentru transformarea acestei țări”. – a mai punctat Drulă.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare