sâmbătă, aprilie 27, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticVlad Gheorghe își anunță candidatura independentă pentru un nou mandat de europarlamentar

Vlad Gheorghe își anunță candidatura independentă pentru un nou mandat de europarlamentar

După ce a plecat din USR, s-au speculat multe cu privire la parcursul politic viitor al europarlamentarului Vlad Gheorghe. Au existat voci care au spus că acesta își va continua cariera politică de pe baricada mai multor partide politice, însă se pare că intențiile europarlamentarului sunt altele. Astăzi, Vlad Gheorghe și-a anunțat candidatura independentă la un nou mandat în Parlamentul European.

Lansarea unei candidaturi independente pentru cursa europarlamentară presupune, firește, și sprijinul populației, care ar trebui să susțină candidatura semnând pentru ca Vlad Gheorghe să aibă posibilitatea de a intra în competiție.

Vlad Gheorghe, actualmente membru al familiei politice europene Renew Europe, este unul dintre cei mai activi și implicați europarlamentari români, acesta reușind să bifeze în cursul mandatului curent mai multe realizări importante:

„Din 2020 de când am preluat mandatul de europarlamentar la Bruxelles tot ce am făcut a fost cu şi pentru românii cinstiți, care muncesc, care plătesc taxe şi impozite, dar tot sunt furați, umiliți, discriminați, puşi în pericol de partide şi de politicieni corupți, incompetenți, nepăsători la adevăratele probleme din țară şi din diaspora. Rezoluția pentru şoferii de tir, DNA-ul pădurilor – Procurorul Verde European, rezoluția pentru Schengen şi despăgubirile cerute Austriei, misiunea pentru salvarea pădurilor din România de tăierile ilegale, confiscarea averilor nejustificate – #ia_lebanii şi toate amendamentele şi voturile de succes pentru România le-am reuşit alături de voi.„, a sumarizat europarlamentarul lista de realizări pe care le-a bifat în mandatul lui de până acum.

Vlad Gheorghe se prezintă drept politician independent de grupurile de interese politice și cere oamenilor să-l sprijine în demersul de a recâștiga un fotoliu în Parlamentul European, astfel încât să poată continua să reprezinte România la nivel european.

„Sunt independent, fără partid, fără gaşcă, fără grupuri de interese. Am nevoie de voi să mergem mai departe împreună. Am nevoie de semnăturile voastre şi de ajutorul vostru ca să pot continua munca în Parlamentul European. Să pot continua să nu tac cuminte şi când e nevoie să zic la Bruxelles ca românii nu sunt cetățeni europeni de mâna a doua. Să le arăt că românii oneşti nu sunt nici Iohannis, nici Ciucă, Ciolacu şi toti cei ca ei – românii merită dreptate şi respect în țara lor şi în Europa unită.

Pe 16 martie iese lista oficială pentru strâns semnăturile necesare – tot ce primiți până atunci, că deja se agită unii şi alții – sunt bâjbâieli, ca să nu zic altceva. Deci de pe 16 martie încolo putem să le dăm peste nas celor de la PSD-PNL cu comasarea lor prin care speră să împiedice independenții şi partidele noi să candideze şi să ia voturile românilor. Urmează luni foarte, foarte grele pentru România şi viitorul nostru şi-al copiilor noştri. Să fim sănătoşi, uniți şi să le dăm vise urâte corupților care vor să continue să fure nederanjați.„, a mai punctat acesta în social-media, unde și-a și anunțat intenția de a candida independent.

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare