Deși spitalele sunt sufocate, AUR protestează împotriva restricțiilor la Cluj

Deși spitalele sunt sufocate, AUR protestează împotriva restricțiilor la Cluj

Cu trei zile în urmă, filiala din Cluj a AUR a solicitat Poliției și Inspectoratului Județean de Jandarmi din Cluj-Napoca acordul pentru organizarea unui protest împotriva restricțiilor, acord pe care l-a și primit. În tot acest timp, medicii din Cluj se plâng că nu mai au locuri în spitale pentru numărul tot mai mare de bolnavi.

Mitingul va avea loc în după amiaza acestei zile, cu începere de la ora 15 și poartă titulatura „Nemulțumiri față de restricțiile stării de alertă”. Dar tema protestului e, de fapt, mult mai vastă.

Alexandru Curea, unul dintre liderii AUR la nivel local, susține că doleanțele participanților la miting sunt un pic mai detaliate și au o puternică încărcătură politică.

Este dreptul nostru să ne cerem drepturile. Sâmbătă 20 Martie 2021 în fața prefecturii Cluj orele 15-17 cerem: demisia guvernului Cîțu, demisia „experților” conduși de stat, oprirea stării de alertă, infinită, libertatea de circulație la orice oră, libertate pentru HoReCa, raportarea corectă a reacțiilor adverse și al deceselor după vaccinul „sigur”,  schimbarea tratamentului pentru covid, spitale fără incendii și detenție, decesul de covid confirmat prin autopsie, restricționarea adevăratelor focare (ex: mall-uri, hipermarket-uri, cozi la vaccinare) și stop vaccinării condiționate sau obligatorii„, arată Curea pe pagina oficială a AUR Cluj.

Deși evenimentul a primit aprobarea autorităților locale, primar Emil Boc a specificat faptul că participanții la protest trebuie să respecte toate reglementările legale pentru combaterea răspândirii bolilor în contextul pandemiei.

Potrivit organizatorilor evenimentului, la protest ar putea participa în jur de o sută de persoane.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.