vineri, aprilie 26, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneCodrin Ștefănescu deplânge soarta lui Dragnea: "Sistemul nu-l lasă în pace"

Codrin Ștefănescu deplânge soarta lui Dragnea: „Sistemul nu-l lasă în pace”

Codrin Ștefănescu deplânge soarta lui Dragnea, după ce ieri instanța a decis că acesta nu poate fi eliberat acum, de vreme ce fostul lider al PSD crede despre sine că e deținut politic și asta nu-l ajută să se îndrepte.

Ștefănescu spune că, înainte de procesul desfășurat în regim de videoconferință, a fost să-l viziteze pe Dragnea, spunându-i că e ultima vizită. El declară public că nu s-a așteptat la o astfel de sentință și că asta e dovada că sistemul nu vrea să-l „lase în pace” pe deținut.

Ieri am fost să-l vizitez, din nou, la închisoare. Am crezut că e pentru ultima oară și i-am spus asta. Că va veni acasă și azi i se va aproba eliberarea condiționată. M-am înșelat! Sistemul nu-l lasă sub nici o formă în pace! Există o frică îngrozitoare de ceea ce reprezintă încă Liviu Dragnea! Iar decizia, de astăzi, de a-l ține încă închis, cu siguranță a enervat enorm de mulți oameni! Care sperau să i se facă dreptate măcar acum!„, a scris Ștefănescu pe Facebook.

Sute de oameni au comentat acest mesaj, iar unul dintre urmăritorii lui Ștefănescu pe Facebook i-a dat și un sfat: „Codrine, de ce nu încerci să-l scoți cu băieții tăi, interlopii? Ai mai multe șanse. Doamne Ajută!

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare