Codrin Ștefănescu deplânge soarta lui Dragnea: „Sistemul nu-l lasă în pace”

Codrin Ștefănescu deplânge soarta lui Dragnea: „Sistemul nu-l lasă în pace”

Codrin Ștefănescu deplânge soarta lui Dragnea, după ce ieri instanța a decis că acesta nu poate fi eliberat acum, de vreme ce fostul lider al PSD crede despre sine că e deținut politic și asta nu-l ajută să se îndrepte.

Ștefănescu spune că, înainte de procesul desfășurat în regim de videoconferință, a fost să-l viziteze pe Dragnea, spunându-i că e ultima vizită. El declară public că nu s-a așteptat la o astfel de sentință și că asta e dovada că sistemul nu vrea să-l „lase în pace” pe deținut.

Ieri am fost să-l vizitez, din nou, la închisoare. Am crezut că e pentru ultima oară și i-am spus asta. Că va veni acasă și azi i se va aproba eliberarea condiționată. M-am înșelat! Sistemul nu-l lasă sub nici o formă în pace! Există o frică îngrozitoare de ceea ce reprezintă încă Liviu Dragnea! Iar decizia, de astăzi, de a-l ține încă închis, cu siguranță a enervat enorm de mulți oameni! Care sperau să i se facă dreptate măcar acum!„, a scris Ștefănescu pe Facebook.

Sute de oameni au comentat acest mesaj, iar unul dintre urmăritorii lui Ștefănescu pe Facebook i-a dat și un sfat: „Codrine, de ce nu încerci să-l scoți cu băieții tăi, interlopii? Ai mai multe șanse. Doamne Ajută!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.