sâmbătă, aprilie 20, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăEditorialDupă Dăncilă, Carmen Dan a prins și ea salariu gras. Vlad Gheorghe:...

După Dăncilă, Carmen Dan a prins și ea salariu gras. Vlad Gheorghe: „Ne-a gazat, acum s-a angajat”

După ce Viorica Dăncilă a prins un post de strateg la Banca Națională a României, a venit și rândul lui Carmen Dan să-și primească sinecura.

Potrivit europarlamentarului USR, Vlad Gheorghe, Carmen Dan a prins un post călduț, cu un salariu confortabil la Centrul Național de Administrare a Registrelor Naționale Notariale.

Potrivit datelor publicate pe site-ul instituției, Centrul este o entitate cu personalitate juridică, înființată  și organizată sub autoritatea Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România, înființată la data de 01.05.2013 având drept scop administrarea registrelor naționale notariale.

NE-A GAZAT, ACUM S-A ANGAJAT – CARMEN DAN ARE SALARIU GRAS. Un alt soldat credincios al lui Daddy a fost „recuperat” de pe linie moartă și a primit o sinecură pe măsura serviciilor prestate pentru șefu’. Carmen Dan și-a găsit o slujbă la Uniunea Națională a Notarilor Publici din România. Mai precis, la Centrul Național de Administrare a Registrelor Naționale Notariale – Infonot, care se ocupă cu organizarea și funcționarea tuturor registrelor naționale notariale.”, anunță europarlamentarul pe pagina sa de Facebook.

Vlad Gheorghe se întreabă, desigur, ce o recomandă pe Carmen Dan, omul care a coordonat gazarea cetățenilor români în Piața Victoriei pe 10 august, pentru ocuparea unui astfel de post.

Ce o recomandă pe fosta secretară de școală generală din Videle cu licență luată la 30 de ani să fie angajată la UNNPR pe un salariu gras? Chiar ea a recunoscut – este „omul lui Liviu Dragnea”.
Până la pedeapsa cuvenită în dosarul #10August, pentru ex-ministra din Teleorman „viața merge înainte” și leafa la fel. Date fiind competențele deosebite ale duamnei, este foarte ocupată la serviciu, abia prididește să-l laude pe don Livio că e ,„puternic și semeț” în pușcărie.”, a mai punctat Vlad Gheorghe.

Pentru mai multă precizie, amintim faptul că în anul 1989, Carmen Dan finaliza cursurile unui liceu din București. În mod normal, orice tânăr absolvent de liceu se înscrie la o facultate, de obicei, imediat după absolvire. Ei bine, în cazul fostului ministru de la Interne observăm că următoarea etapă de formare este, pentru ea, Universitatea Ecologică, pe care nu precizează nici în ce an o începe și nici când o încheie.

Vorbim, practic, despre o “gaură” în CV-ul doamnei ministru de câțiva ani buni, cel puțin. Abia în luna iulie a anului 2000, adică la zece ani după absolvirea liceului, Carmen Dan și-a obținut diploma de licență și se pare că ar fi susținut lucrarea la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”.

Trei ani mai târziu, adică prin 2003, Carmen Dan urma și niște studii postuniversitare, dar fără a preciza în CV ce anume. Probabil nu și-a mai amintit…

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

4 COMENTARII

  1. […] Numărarea managerilor români incompetenţi. Incompetenţa multor manageri e, de departe, tema cea mai prezentă şi mai dezbătută în comentariile de pe Internet, indiferent de punctul de plecare, că e un articol, text oarecare sau altceva. Descoperirea unor manageri incompetenţi e prezentată cu caractere de breaking news în comentarii, ca pe ceva ce trebuie rezolvat de urgenţă, cu prioritate absolută. Proporţia managerilor incompetenţi din România faţă de cea din alte ţări nu e atât de mare pe cât cred unii, şi sunt convins de asta, fiindcă sunt în mijlocul tuturor de zeci de ani. Diferenţele de rezultate, de relaţii sociale în organizaţiile lor au alte cauze, care nu au nicio legătură directă cu ei, cu managerii, ci cu comunitatea în care trăim. Aşadar, nu mai fiţi atât de surprinşi când vedeţi manageri incompetenţi. E ca şi cum v-aţi mira că şi ei au tot două urechi. Şi nu zice nimeni să vă resemnaţi cu asta. Doar să nu vă mai miraţi atât…, scrie George Butunoiu pe adevarul.ro După Dăncilă, Carmen Dan a prins și ea salariu gras. Potrivit europarlamentarului USR, Vlad Gheorghe, Carmen Dan a prins un post călduț, cu un salariu confortabil la Centrul Național de Administrare a Registrelor Naționale Notariale. Potrivit datelor publicate pe site-ul instituției, Centrul este o entitate cu personalitate juridică, înființată și organizată sub autoritatea Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România, înființată la data de 01.05.2013 având drept scop administrarea registrelor naționale notariale, scrie Investigatoria.ro […]

  2. […] Potrivit datelor publicate pe site-ul instituției, Centrul este o entitate cu personalitate juridică, înființată și organizată sub autoritatea Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România, înființată la data de 01.05.2013 având drept scop administrarea registrelor naționale notariale, scrie Investigatoria.ro […]

  3. […] Fantasma milionului de români care s-au întors din străinătate. Ministerul Muncii: În 2020, s-au înregistrat pentru un loc de muncă sau şomaj 1.889 de persoane care s-au întors din străinătate. Subiectul românilor pe care pan­de­mia i-a adus acasă din străină­tate anul trecut a fost pe buzele po­li­ticienilor români multă vre­me. De la începutul acestui an, au apărut două cifre: 1,3 milioane de români întorşi acasă în 2020, adus în discuţie de premierul Florin Cîţu, şi circa 1 mi­lion, număr apro­xi­mat de ministrul muncii, Raluca Turcan.Cu toate acestea, Mi­nis­terul Muncii transmite, într-un răspuns oficial adre­sat Ziarului Financiar, că doar 1.889 de persoa­ne care s-au întors din străi­nătate s-au înre­gistrat pentru un loc de mun­că sau şomaj în anul 2020.„ANOFM are evidenţa cetăţenilor ro­mâni care se întorc în ţară şi se înre­gistrează ca persoane în căutarea unui loc de mun­că/şomeri, numărul acestora fiind foarte mic. Astfel, în anul 2020 s-au în­registrat 1.889 de persoane care s-au întors din străinătate, din care 1.859 au lucrat cu forme legale“, a trans­mis Ministerul Muncii colegilor de la Ziarul Financiar. Numărarea managerilor români incompetenţi. Incompetenţa multor manageri e, de departe, tema cea mai prezentă şi mai dezbătută în comentariile de pe Internet, indiferent de punctul de plecare, că e un articol, text oarecare sau altceva. Descoperirea unor manageri incompetenţi e prezentată cu caractere de breaking news în comentarii, ca pe ceva ce trebuie rezolvat de urgenţă, cu prioritate absolută. Proporţia managerilor incompetenţi din România faţă de cea din alte ţări nu e atât de mare pe cât cred unii, şi sunt convins de asta, fiindcă sunt în mijlocul tuturor de zeci de ani. Diferenţele de rezultate, de relaţii sociale în organizaţiile lor au alte cauze, care nu au nicio legătură directă cu ei, cu managerii, ci cu comunitatea în care trăim. Aşadar, nu mai fiţi atât de surprinşi când vedeţi manageri incompetenţi. E ca şi cum v-aţi mira că şi ei au tot două urechi. Şi nu zice nimeni să vă resemnaţi cu asta. Doar să nu vă mai miraţi atât…, scrie George Butunoiu pe adevarul.ro După Dăncilă, Carmen Dan a prins și ea salariu gras. Potrivit europarlamentarului USR, Vlad Gheorghe, Carmen Dan a prins un post călduț, cu un salariu confortabil la Centrul Național de Administrare a Registrelor Naționale Notariale. Potrivit datelor publicate pe site-ul instituției, Centrul este o entitate cu personalitate juridică, înființată și organizată sub autoritatea Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România, înființată la data de 01.05.2013 având drept scop administrarea registrelor naționale notariale, scrie Investigatoria.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare