După Dăncilă, Carmen Dan a prins și ea salariu gras. Vlad Gheorghe: „Ne-a gazat, acum s-a angajat”

După Dăncilă, Carmen Dan a prins și ea salariu gras. Vlad Gheorghe: „Ne-a gazat, acum s-a angajat”

După ce Viorica Dăncilă a prins un post de strateg la Banca Națională a României, a venit și rândul lui Carmen Dan să-și primească sinecura.

Potrivit europarlamentarului USR, Vlad Gheorghe, Carmen Dan a prins un post călduț, cu un salariu confortabil la Centrul Național de Administrare a Registrelor Naționale Notariale.

Potrivit datelor publicate pe site-ul instituției, Centrul este o entitate cu personalitate juridică, înființată  și organizată sub autoritatea Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România, înființată la data de 01.05.2013 având drept scop administrarea registrelor naționale notariale.

NE-A GAZAT, ACUM S-A ANGAJAT – CARMEN DAN ARE SALARIU GRAS. Un alt soldat credincios al lui Daddy a fost „recuperat” de pe linie moartă și a primit o sinecură pe măsura serviciilor prestate pentru șefu’. Carmen Dan și-a găsit o slujbă la Uniunea Națională a Notarilor Publici din România. Mai precis, la Centrul Național de Administrare a Registrelor Naționale Notariale – Infonot, care se ocupă cu organizarea și funcționarea tuturor registrelor naționale notariale.”, anunță europarlamentarul pe pagina sa de Facebook.

Vlad Gheorghe se întreabă, desigur, ce o recomandă pe Carmen Dan, omul care a coordonat gazarea cetățenilor români în Piața Victoriei pe 10 august, pentru ocuparea unui astfel de post.

Ce o recomandă pe fosta secretară de școală generală din Videle cu licență luată la 30 de ani să fie angajată la UNNPR pe un salariu gras? Chiar ea a recunoscut – este „omul lui Liviu Dragnea”.
Până la pedeapsa cuvenită în dosarul #10August, pentru ex-ministra din Teleorman „viața merge înainte” și leafa la fel. Date fiind competențele deosebite ale duamnei, este foarte ocupată la serviciu, abia prididește să-l laude pe don Livio că e ,„puternic și semeț” în pușcărie.”, a mai punctat Vlad Gheorghe.

Pentru mai multă precizie, amintim faptul că în anul 1989, Carmen Dan finaliza cursurile unui liceu din București. În mod normal, orice tânăr absolvent de liceu se înscrie la o facultate, de obicei, imediat după absolvire. Ei bine, în cazul fostului ministru de la Interne observăm că următoarea etapă de formare este, pentru ea, Universitatea Ecologică, pe care nu precizează nici în ce an o începe și nici când o încheie.

Vorbim, practic, despre o “gaură” în CV-ul doamnei ministru de câțiva ani buni, cel puțin. Abia în luna iulie a anului 2000, adică la zece ani după absolvirea liceului, Carmen Dan și-a obținut diploma de licență și se pare că ar fi susținut lucrarea la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”.

Trei ani mai târziu, adică prin 2003, Carmen Dan urma și niște studii postuniversitare, dar fără a preciza în CV ce anume. Probabil nu și-a mai amintit…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.