joi, martie 28, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneZiua Copilului s-a sărbătorit cu zâmbete și creativitate la Librăria din Alexandria

Ziua Copilului s-a sărbătorit cu zâmbete și creativitate la Librăria din Alexandria

Librăria din Alexandria este, de fapt, prima librărie autentică din județul Teleorman, iar partea cu adevărat frumoasă e că încasările acesteia ajung să fie folosite de Asociația „Mihai Murar” pentru îndeplinirea unor obiective sociale majore, precum sprijinirea copiilor și tinerilor.

Înființată în memoria profesorului Mihai Murar de către soția acestuia, Vera Mitran, Asociația care îi poartă numele face adeseori acțiuni publice, menite să sprijine tinerii și copiii din județul Teleorman. Aceștia au posibilitatea de a lua contact cu arta, cărțile și istoria, prin diverse acțiuni organizate de voluntarii Asociației „Mihai Murar”. De Ziua Copilului, era firesc ca asociația să pregătească ceva special în acest an.

Librăria din Alexandria

Ca atare, la Librăria din Alexandria au avut astăzi loc două ateliere de creație pentru cei mici. Astfel, copiii au avut posibilitatea de a demonstra cât de talentați sunt, cât de mult știu să valorizeze culorile și cât de bine știu să spună povești prin desene. Cei mai înzestrați dintre participanți au primit cadouri speciale, însă toți copiii care au luat parte la aceste aliere de creație au plecat cu daruri constând în dulciuri, cărți sau creioane de la Librăria din Alexandria .

Asociația "Mihai Murar"

La cele două ateliere au luat parte zeci de copii, care s-au bucurat de oportunitatea de a-și petrece câteva ore în compania prietenilor sau chiar de a-și face noi prieteni, în timp ce au demonstrat că au talent și că le place ca munca să le fie apreciată.

Potrivit reprezentanților Asociației „Mihai Murar”, cele două ateliere de creație au avut rolul de a „pune la încercare spiritul copilăriei și de a-l premia. I-am invitat, deci, pe cei mici la o întâlnire condimentată cu surprize frumoase, în cadrul căreia au putut demonstra cât de creativi sunt. La final, au fost  recompensați pe măsura implicării și talentului.”

Rareori, reședința județului Teleorman oferă astfel de oportunități de petrecere a timpului liber pentru copii și tineri, așa că inițiativa Librăriei din Alexandria de a celebra creativ Ziua Copilului a fost foarte apreciată nu doar de copii, ci și de părinții lor.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare