Decizie halucinantă la Focșani: Cristi Misăilă blochează ușile din primărie

Decizie halucinantă la Focșani: Cristi Misăilă blochează ușile din primărie

Niște discuții aprinse pe marginea bugetului desfășurate în cadrul Consiliului Local Focșani au dus la decizii halucinante. Primarul orașului, Cristi Misăilă, a restricționat accesul publicului la serviciile instituției și a blocat accesul către cabinetele viceprimarilor.

De altfel, în cursul săptămânii trecute, Misăilă amenința cu închiderea completă a primăriei, susținând că bugetul, așa cum este el aprobat de consilierii PNL-USR-PLUS, nu mai poate acoperi desfășurarea în condiții normale a unor servicii. Acesta a renunțat la serviciile de pază, ele fiind acum prestate de Poliția Locală, despre care Misăilă spune că nu mai are nici ea destui bani pentru plata salariaților.

Misăilă se plânge public de faptul că bugetul e invalid și că instituția pe care o conduce nu mai poate face plăți.

În acest sens, a luat o decizie de-a dreptul șocantă: a restricționat servicii publice și a blocat ușile de la cabinetele viceprimarilor, unde oamenii mai mergeau să își spună problemele.

Ana-Maria Dimitriu, viceprimarul PNL al instituției, a constat în această dimineață că accesul la propriul cabinet îi este restricționat. Aceasta spune că ideea lui Misăilă poate pune în pericol viața angajaților instituției și roagă autoritățile să ia măsuri în acest sens.

Ana-Maria Dimitriu, viceprimar Focșani
Ana-Maria Dimitriu, viceprimar Focșani
Același primar de Focșani a restricționat accesul către cabinetele viceprimarilor în speranța că focșănenii vor renunța să mai caute ajutor în rezolvarea problemelor cu care se confruntă. Acesta are numai idei ce pun în pericol viața tuturor celor care se află în instituția pe care o conduce! Zăvorârea acestei uși poate duce la o adevărată tragedie în cazul unui cutremur sau incendiu. Rog instituțiile abilitate să ia măsuri urgente în rezolvarea acestei situații de mare risc.”, a scris Ana-Maria Dimitriu pe Facebook.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.