Trimis în judecată de procurori, după ce a încercat să mituiască polițiștii cu 12.000 euro

Trimis în judecată de procurori, după ce a încercat să mituiască polițiștii cu 12.000 euro

După ce a furat o sumă impresionantă de bani dintr-o locuință, un bărbat a fost prins în trafic de polițiști. Pentru a-i convinge că e un om cinstit, care nu trebuie verificat, acesta le-a promis oamenilor legii o șpagă de 12.000 de euro.

Din fericire, polițiștii au raportat situația și astfel au intrat pe fir procurorii DNA. În acest moment, bărbatul este trimis în judecată în stare de arest preventiv.

Totul s-a întâmplat pe data de 9 mai, când bărbatul cercetat cu privire la sustragerea unei sume de 100.000 de euro dintr-o locuință din Arad, s-a întâlnit în trafic cu un echipaj de poliție. Sesizând pericolul, bărbatul le-a promis polițiștilor suma de 12.000 de euro și chiar le-a oferit suma de 8.900 de euro pe loc.

Rechizitoriul arată că bărbatul „a fost depistat și oprit în trafic de către un echipaj de poliție în cadrul Biroului Poliției Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea – Deva. În acest context, inculpatul ar fi oferit agenților de poliție suma de 8.900 euro (din cei 12.000 euro promiși inițial) pentru a-l lăsa să plece și pentru a nu efectua nici o verificare cu privire la depistarea acestuia.

În cauză s-a dispus instituirea sechestrului asigurator asupra sumei de 8.900 euro ridicată de la inculpat, în vederea confiscării acesteia.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Alba cu propunere de a se menține măsurile preventive și asigurătorii dispuse în cauză. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.