luni, aprilie 15, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăEditorialOana Pellea: "M-am săturat să văd oameni mărunți care se luptă penibil...

Oana Pellea: „M-am săturat să văd oameni mărunți care se luptă penibil pentru Putere”

Cunoscuta actriță Oana Pellea și-a exprimat, într-o postare, dezamăgirea de a trăi într-o țară neiubită de conducătorii ei. Mesajul este cu atât mai impresionant, cu cât Oana Pellea a fost unul dintre vectorii de opinie importanți într-o perioadă în care România era în pericolul de a aluneca din sfera democrației.

Actrița se declară dezamăgită și spune că se va retrage în meseria ei și în cărți, păstrând visul ei ca România să fie condusă de lideri care o vor iubi doar ca pe o speranță intimă. Mesajul a impresionat mii de oameni, care au apreciat implicarea civică a actriței în vremurile în care guvernarea social-democrată măcelărea justiția românească, prin legi scrise în interesul liderilor politici aflați atunci la Putere.

Redăm mesajul impresionant al Oanei Pellea:

Îmi iubesc țara, dar nu-mi iubesc guvernanții. Păcat de țara asta frumoasă. Consider că trăim un moment profund nefast pentru România. Am sperat într-o Românie democratică, civilizată, europeană. Am fost dezamăgită, trădată, mințită. Votul meu a fost dat răului celui mai mic… Votul meu a fost trădat și batjocorit de către domnul Iohannis și de către cei de la Putere.

Speranța mea a obosit. Speranța mea și a altora… De 31 de ani… de TREIZECI ȘI UNU DE ANI am tot sperat, militat pentru democrație… se pare că degeaba… Mă retrag în profesia mea. În cărțile mele… în țara din inima mea (care se numește tot România)… în visul meu că într-o zi… acest Pământ superb numit România… va avea conducători care vor iubi această Țară. M-am săturat să văd oameni mărunți care se luptă penibil pentru Putere, călcând în picioare o țară obosită, mințită, furată, bolnavă, trădată, epuizată. Mai bine încerc să fac bine (atât cât pot) în jurul meu, prin profesia mea, prin existența mea umilă, și… atât. Tot ce am afirmat aici conține multă durere, cinste, tristețe și mult-mult dezgust.
Sper ca cei care mai au energie, forță și mai ales conștiință să se lupte în continuare pentru o ROMÂNIE democratică și demnă, o Românie cu legi și oameni drepți. Mi-aș fi dorit să mai am resurse de speranță. Mă obsedează imaginea cu cadavrul abandonat al României, sfâșiat de hiene hulpave.”

Sursă foto: Oana Pellea, Facebook

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare