vineri, aprilie 26, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneActorul Marius Manole renunță la decorația primită de la Cotroceni: "Președintele României...

Actorul Marius Manole renunță la decorația primită de la Cotroceni: „Președintele României pentru mine este un trădător”

Actorul Marius Manole a anunțat duminică seara că intenționează să renunțe la decorația Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, acordată în 2016 de Klaus Iohannis. Acesta susține că, în ochii lui, președintele României ar fi trădat idealurile pentru care s-a ieșit în stradă în anii precedenți.

Anunțul a fost făcut pe pagina de socializare a actorului și a fost extrem de bine primit de public, care consideră că Marius Manole procedează corect, în acord cu principiile firești ale tuturor celor care au protestat pentru o justiție corectă și pentru scoaterea PSD în afara guvernării.

Marius Manole susține că președintele României pe care chiar el l-a votat s-a dovedit a fi un personaj politic care nu „ține cu țara”. Mai mult, actorul declară că există un risc important de refacere a comisiei Nicolicea& Iordache, de aceasta data chiar cu PNL și spune că e inacceptabil ca PSD să reintre la guvernare „pe covorul roșu”, chiar cu concursul președintelui României, care s-a poziționat atâta vreme împotriva social-democraților.

Am decis să înapoiez decorația Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, cu care am fost decorat în 2016 la Palatul Cotroceni, din partea Președintelui României. L-am votat pe președinte și țin minte noaptea în care a fost ales. Ce mare bucurie era pe străzi că în sfârșit PSD-ul nu mai putea face rău acestei tări. Urma să avem un președinte care ține cu țara. Ghinion. Nu l-am avut.„, a scris Marius Manole pe Facebook.

Acesta își amintește și de protestele la care a participat, fiind convins că sentimentele lui de atunci sunt acum trădate chiar de către omul în care și-a pus speranța.

Am stat în Piața Victoriei în frig, în ploaie pentru a apara justiția și democrația. Cand a plecat Dragnea iarăși am crezut ca am invins. Ghinion, propriul nostru președinte urma să ne facă cel mai mare rau. Omul în care am crezut, pentru care am luptat. Acum PSD intră în Guvern pe ușa din față, pe covorul roșu. (…) Nu aș fi crezut că într-o zi va trebui să protestez din nou, chiar dacă datele sunt acum altele. Președintele României pentru mine este un trădător.„, a mai punctat actorul.

Acesta spune că va returna decorația la Palatul Cotroceni, în cursul dimineții de luni.

 

Sursă FOTO: Marius Manole, Facebook

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare