miercuri, aprilie 24, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticCioloș solicită demiterea lui Florin Roman, pe motivul CV-ului falsificat

Cioloș solicită demiterea lui Florin Roman, pe motivul CV-ului falsificat

Elemente din CV-ul ministrului Digitalizării, Florin Roman, s-au dovedit a fi mincinoase, aportul presei fiind uriaș în această privință. Acum, Dacian Cioloș îi solicită lui Nicolae Ciucă demiterea acestuia.

Situația ministrului Florin Roman este fără precedent. Acesta a mințit în CV nu doar cu privire la o lucrare pe care ar fi scris-o, lucrare ce s-a dovedit a fi plagiată în integralitate, ci și cu privire la faptul că ar fi absolvit cursurile Universității „Babeș-Bolyai”. Toate aceste informații au fost scoase la iveală de jurnaliștii Libertatea, care au demonstrat atât plagiatul, cât și minciuna legată de finalizarea studiilor la Cluj.

Acum, președintele USR, Dacian Cioloș, îi solicită premierului României să-l demită pe ministrul Digitalizării, considerând că fiecare zi în care acesta rămâne în funcție e o zi care compromite orice ideal meritocratic al tinerei generații.

Domnule Ciucă, cu fiecare secundă cu care îl mențineți în post, Florin Roman compromite iremediabil funcția de ministru al Cercetării. Compromite ideea de meritocrație și competență pentru orice tânăr care și-a făcut studiile cu trudă, pentru orice cetățean normal din această țară care nu a fentat școala. Dați-l afară!„, a scris Cioloș pe Facebook.

Cu privire la fragmentul de lucrare trimis chiar de ministru jurnaliștilor de la Libertatea, acesta a transmis printr-un comunicat de presă că ele ar proveni dintr-un suport de curs ce nu a fost publicat.

Paginile din lucrarea de master la care se face referire prezintă partea de definiții din domeniul sistemelor integrate de comunicare, dintr-un suport de curs care nu a fost publicat, așa cum precizează și profesorul Constantin Dan Dumitrescu. Prin natura lor, așa cum precizează și Dicționarul explicativ al limbii române, definițiile reprezintă explicații exacte ale sensului unui termen, nu pot fi modificate”, a susținut Roman.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare