sâmbătă, mai 25, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăEditorialFlorin Roman și-a dat demisia după scandalurile generate de minciunile sale

Florin Roman și-a dat demisia după scandalurile generate de minciunile sale

Ministrul Digitalizării, Florin Roman, a demisionat astăzi, după ce jurnaliștii Libertatea au arătat că acesta ar fi plagiat o lucrare științifică pe care o menționase în CV și după ce Universitatea „Babeș-Bolyai” a infirmat faptul că acesta și-ar fi susținut licența în cadrul unității de învățământ, așa cum susținea Roman în CV.

Premierul Nicolae Ciucă i-ar fi cerut lui Roman să clarifice public aceste aspecte, iar reacția lui Roman a fost demisia. Totuși. Roman s-a comportat cu privire la situație ca un om nevinovat și revoltat de ceea ce i se întâmplă, catalogându-și minciunile din CV ca pe niște banale „neglijențe”.

Ați învins! Nu ați reușit sa ma acuzați de fapte penale, dar ați dus la demisia unui ministru pe neglijente din CV.„, a spus Roman.

Miercuri, lui Roman i s-a cerut public demisia și de către USR, care, prin vocea lui Dacian Cioloș, a semnalat că menținerea lui în funcția de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării ar însemna compromiterea unor idealuri meritocratice ale tinerei generații.
REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img
spot_img

Articole Populare