Violeta Vijulie a pierdut funcția de la ANFP. Locul ei va fi luat de Felix Cozma de la PSD

Violeta Vijulie a pierdut funcția de la ANFP. Locul ei va fi luat de Felix Cozma de la PSD

Noul an vine cu schimbări în structurile instituțiilor publice din România. Una dintre primele modificări este înlocuirea Violetei Vijulie din fruntea ANFP cu Felix Cozma, membru PSD. Treptat, social-democrații revin la butoanele puterii, fără nicio rezistență din partea liberalilor.

Monitorul Oficial consemnează schimbarea din funcție a liberalei Violeta Vijulie din fruntea Agenției Naționale a Funcționarilor Publici. Locul acesteia revine acum unui social democrat, Felix Cozma.

Cozma vine din administrația locală, fiind liderul grupului PSD din Consiliul Județean Bihor și vicepreședinte al PSD Bihor. Legăturile lui cu politica sunt foarte vechi, fiind până în anul 2008  șeful Organizaţiei de Tineret a PRM Bihor. În anul 2008 s-a înscris în PSD, iar în 2016 ocupa funcția de Șef Serviciu în cadrul Centrului Național de Acreditare. Înainte de a ajunge în administrația publică, Cozma a fost director general al unui grup farmaceutic.

Vijulie și-a acceptat destul de ușor plecarea din funcție, spunând că singura ei preocupare e proiectul Planului Național de Pregătire a funcționarilor publici pentru 30.000 de funcționari, despre care spune că „din păcate, nu se va face cum l-am gândit eu„.

Vijulie spune că va dormi liniștită, de vreme ce ar fi făcut lucruri bune pentru oameni și că prestația ei ar fi făcut cinste PNL.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.