miercuri, iulie 24, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneUn deputat este urmărit penal pentru distrugere: a lăsat o turmă de...

Un deputat este urmărit penal pentru distrugere: a lăsat o turmă de oi să pască pe un teren care nu îi aparţinea

Deputatul Ciprian Ciubuc este urmărit penal pentru distrugere, după ce a lăsat o turmă de oi să pască lucerna şi trifoiul de pe un teren care nu îi aparţinea. Prejudiciul este de 5.000 de lei.

Procurorii nu au făcut public numele deputatului, însă surse oficiale au declarat pentru G4Media că e vorba despre Ciprian Ciubuc.

„Din probatoriul administrat până în prezent a reieșit următoarea situație de fapt:

La data de 13 aprilie 2024, în jurul orelor 19.00 – 20.00, timp de aproximativ 30 de minute, în timp ce se afla pe raza satului Gura Văii, com. Girov, jud. Neamț, desfășurând activități de pază a unei turme de ovine, cu intenție și fără drept, inculpatul a distrus cultura de lucernă și trifoi, pe o suprafață de 640 metri, prin acțiunea de introducere a turmei de ovine pe care o deține, pe această suprafață de teren, aflată în proprietatea unei persoane vătămate și în folosința altei persoanei vătămate, provocându-le acestora un prejudiciu în cuantum de 5.000 lei reprezentând lipsa nutrețului specific primei recoltări de primăvară (aproximativ 30 de baloți  de lucernă, în greutate de aproximativ 400 kg, fiecare, la un preț al balotului de aproximativ 200 lei)”, a transmis miercuri Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Ciubuc a intrat în Parlament pe listele AUR, iar în prezent este neafiliat.

Georgiana Costea
Georgiana Costea
Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în același domeniu, Georgiana Costea a debutat în presă abordând politica internă și externă. Între timp, s-a concentrat pe zona economică, cu accent pe energie și IT, în cadrul revistei de business Forbes România.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare