marți, iunie 18, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneVeolia România a achiziţionat compania românească NISAL, producător de energie termică ecologică

Veolia România a achiziţionat compania românească NISAL, producător de energie termică ecologică

Veolia România va cumpăra 80% din acțiunile NISAL, urmând ca preluarea totală să fie finalizată în următorii 5 ani. 

Veolia România anunță preluarea NISAL, o companie românească care produce energie termică ecologică prin intermediul unor soluții de geoexchange. Achiziția, care face parte din strategia GreenUp al Veolia de transformare a operațiunilor prin implementarea soluțiilor de energie verde, se va desfășura pe o perioadă de cinci ani.

NISAL, cu peste 80 de angajați, are în prezent 20 de proiecte finalizate sau în curs de realizare, de recuperare a căldurii din rețelele de canalizare și de modernizare a centralelor electrice și a punctelor termice cu ajutorul pompelor de căldură.

Veolia România va cumpăra 80% din acțiunile NISAL, urmând ca preluarea totală să fie finalizată în următorii 5 ani. 

„Achiziția NISAL reprezintă un pas important în accelerarea dezvoltării proiectelor și în scalarea soluțiilor noastre inovatoare de energie verde. Această mișcare va răspunde cererii crescânde de decarbonizare și eficiență energetică și va contribui la atingerea obiectivelor asumate în programul strategic GreenUP pentru asigurarea unei transformări ecologice reale: decarbonizare, depoluare și regenerarea resurselor”, a declarat Mădălin Mihailovici, CEO Veolia România, potrivit unui comunicat de presă.

Georgiana Costea
Georgiana Costea
Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în același domeniu, Georgiana Costea a debutat în presă abordând politica internă și externă. Între timp, s-a concentrat pe zona economică, cu accent pe energie și IT, în cadrul revistei de business Forbes România.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare