joi, iunie 27, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticDiana Şoşoacă lasă de înțeles, într-un video postat pe Facebook, că va...

Diana Şoşoacă lasă de înțeles, într-un video postat pe Facebook, că va candida la președinția României

“Am nevoie să stau aici câteva luni, până în decembrie, să rezolv nişte probleme. Pe urmă o ne ocupăm de altă poziţie”, a transmis Șoșoacă. Luis Lazarus a adăugat: „Venim la preşedinţie, da”.

Diana Şoşoacă, preşedinta partidului SOS România, a transmis vineri printr-un video, filmat alături de viitorul ei coleg eurodeputat Luis Lazarus în faţa clădirii Parlamentului European de la Bruxelles, că plănuiește să fie europarlamentar doar câteva luni, până în decembrie, după care „o să ne ocupăm de altă poziţie”. „Venim la preşedinţie, da”, a completat Lazarus.

“Am nevoie să stau aici câteva luni, până în decembrie, să rezolv nişte probleme. Pe urmă o ne ocupăm de altă poziţie”, a transmis ea. Luis Lazarus a adăugat: „Venim la preşedinţie, da”.

„Imediat după alegeri, deci acum câteva zile, a apărut un exit-poll cu privire la Diana Şoşoacă la prezidenţiale. Păi cum pe mine mă dai cu 5% la europarlamentare, cu 3% la locale şi cu 2,83% pe Bucureşti şi la prezidenţiale mă scoţi cu 9%? Băi mincinoşilor. (…) Să ne aducem aminte de ultimul exit-poll pe prezidenţiale, când eu eram pe locul 2, în urmă cu o lună”, a afirmat Diana Şoşoacă, în faţa clădirii Parlamentului European de la Bruxelles, într-un video postat vineri de Luis Lazarus pe contul său de Facebook.

SOS România, fondat și condus de Diana Șoșoacă, a înregistrat un scor național de 5,03% la alegerile europarlamentare din 9 iunie. În același videoclip, Șoșoacă a mulțumit electoratului din țară și din străinătate pentru susținere.

Georgiana Costea
Georgiana Costea
Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în același domeniu, Georgiana Costea a debutat în presă abordând politica internă și externă. Între timp, s-a concentrat pe zona economică, cu accent pe energie și IT, în cadrul revistei de business Forbes România.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare