vineri, aprilie 26, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăExterneZelenski, către țările UE: "Închideți granițele pentru ruși timp de un an...

Zelenski, către țările UE: „Închideți granițele pentru ruși timp de un an și veți vedea rezultatul!”

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, consideră că interzicerea accesului cetățenilor ruși în țările Uniunii Europene ar reprezenta cea mai eficientă modalitate de a-l influența pe președintele Putin pentru a pune capăt războiului. 

„Am spus de la bun început că eu consider că cele mai importante sancțiuni sunt închiderea granițelor. Ei bine, lăsați-i să trăiască în propria lor lume până când își schimbă filozofia”, a spus Zelenski într-un interviu acordat pentru The Washington Post, subliniind că această măsură va fi mai eficientă decât orice alte sancțiuni.

Potrivit acestuia, oricare ar fi cetățenii ruși, de exemplu copiii lor care studiază în străinătate, ar trebui să se întoarcă în Rusia.

„Lasă-i să meargă în Rusia. Nu e nimic înfricoșător în asta, lasă-i să meargă acolo. Pur și simplu vor înțelege atunci. Ei spun: ‘Oh, nu avem nimic de-a face cu asta și nu toți oamenii poartă responsabilitatea’. Ba da! Ei i-au ales pe acești oameni și acum nu se luptă cu ei, nu se ceartă cu ei și nu strigă la ei”, a spus Zelenski.

Președintele a adăugat că rușii care se opun public războiului reprezintă doar cazuri izolate ce se află acum în închisori.

„Voi spuneți lumii întregi că întreaga lume va trăi după regulile voastre. Bine, atunci du-te acolo și locuiește acolo!”, a declarat Zelenski.

Zelenski crede că aceasta este singura modalitate de a-l influența pe Putin, „pentru că această persoană nu are altă teamă decât frica pentru viața lui”.

„Și viața lui depinde dacă este sau nu amenințat de populația de pe teritoriul Rusiei. Nimic altceva nu-l amenință. Așa stau lucrurile. Prin urmare, atunci când populația sa pune presiune asupra deciziilor sale, atunci vor exista rezultate. Și războiul se va termina. Acestea sunt sancțiuni foarte ușor de înțeles, sunt foarte simple. Nu este vorba despre bani, nu este vorba despre gaz sau conducte sau că nemții nu vor avea căldură iarna. Închideți granițele timp de un an și veți vedea rezultatul!”, a reliefat Zelenski. (sursa: Ukrinform)

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare